#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç yazılı forma, uyuyan gol sevinci, ‘Aşkım olayım’ paylaşımı, ‘Galatasaray büyük ama biz çok daha büyük yapacağız’ tarzı paylaşımlar yapar, alır 2 sene daha sözleşme.
Kimse de demez ki, bu form ne, kilo ne? Sonuçta G3 mermisi yemedin, birçok futbolcu yaşadı bunu.
4 sene önce biri dese ki 3 sezonda 60 gol atan forvetiniz olacak kabul mü, kabul derim. Gönül ister ki adam kendine baksın, kafası hep futbolda olsun.

Ama olsa zaten adam PSG seviyesinden sana gelmezdi. Abartmayalım, insanlar Icardi’yi üstte saydıklarını yaptığı için değil, İlk 2 sezon şampiyonlukta kritik rol oynadığı için seviyor. İlk sezon son 9 maç 13 gol, ikinci sezon son 10 maç 11 gol yaptı diye seviyor. Sapla samanı ayırt edebilmek lazım

bunun attıgı golleri gomis tek ayakla atıyordu

Halı sahaya arada bir uğrayan esnaf abiler gibiydi hali. Osimhen Allah korusun sakatlansa forvetimiz çapraz bağ koparmış bir bidon olacak malesef, nereye kadar güvenilir bilmiyorum. Kalitesine ve geçmişine büyük saygım var ama onlar geçmişte kaldı artık önümüze bakmak zorundayız.

Valla sahaya böyle çıkacaksa hiç çıkmasın

Arkadaşlarına, taraftara herkese saygısızlık

İki depar atsa nefes nefese kalıyor
Sahaya biz çıkartmıyoruz ya heis. Hoca yönetecek bunu da. Morata kalsaydı 2. forvet olacak durumda bile değildi yani adam gözüküyor gayet. Önümüzdeki 2 hafta sonunda belli olur üzerine düşülüp düşülmediği.

Sahaya biz çıkartmıyoruz ya heis. Hoca yönetecek bunu da. Morata kalsaydı 2. forvet olacak durumda bile değildi yani adam gözüküyor gayet. Önümüzdeki 2 hafta sonunda belli olur üzerine düşülüp düşülmediği.
Morata’nın geçen seneki hali Icardi’nin şu anki halinden çok daha iyidir.

Bir kere bu fizikte bir adamı sahaya çıkarmak diğerlerine haksızlık, bu kaliteden ziyade saygı meselesi benim gözümde.

Morata’nın geçen seneki hali Icardi’nin şu anki halinden çok daha iyidir.

Bir kere bu fizikte bir adamı sahaya çıkarmak diğerlerine haksızlık, bu kaliteden ziyade saygı meselesi benim gözümde.
Yok Morata kalsa 2. forvetti, Icardi ancak 3. forvet olurdu bu haliyle demek istedim de cümleyi bozuk kurmuşum biraz.

Yağlı ve sarkmış bir vücudu yok ama kalınlaşmış durumda, Bu da hantallık oluşturuyor. Beslenme alışkanlığını ve ağırlık antremanlarını değiştirmesi lazım. Golde pası veren Sallai'nin fiziğine bakıyorum mesela, Icardi de 3 sene önce ilk maçında öyleydi.

10 kilo fazlası vardır, oynatmaya devam edilirse 2-3 maç sonra tekrar sakatlanır

sadece lig istatistikleri

68 maç 53 gol 17 asist

hagi'yi geçmesine 7 gol kaldı.

kilodan şortu falan bile içine kaçmış resmen fotolarda ya. acil kendine gel oğlum yakışmıyor! bu kulüp senin canın ciğerin oğlum!

Sahada görüntüsünden çok rahatsızım. Kaptan dediğin adam örnek olacak. Muslera bu yüzden yıllardır kaptandı bizde bir kez bile fizik olarak düşük görmedik.

GzrDhTvWwAAF5JD.webp

GzrDhThWoAAI0uN.webp

Kg işi hoş değil

Dün bi yerde pres yapıcak sandım hafifçe jog yaparak defansın üstüne gitti yalandan

Bu kdr na hazırsa oynamasının anlamı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt