Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.133
- 101.348
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifte bira göbeği var, ama yüzü kızarmadan ben 90 kilo da gol atabiliyorum diyor. İnşallah sözleşme uzatmak gibi bir salaklık yapmazlar. Yüz verirsen ayıya diye başlayan bir söz var ya, yaşanan şey tam olarak bundan ibaret.
Ekli dosyayı görüntüle 302457
Yag fazlaligi baldirlar da bile belli. Cok kilosu var. Profesyonellik sifir. Herifin antrenman yapmadigi ve Okan hocanin da buna ses cikarmadigi belli. Eger ki antrenmanini duzgun yapiyorsa beslenmesinde bir sorun var.
Kendisi gecen sezon da kiloluydu. Bence artik zaman sabir degil disiplin zamani.Icardi'nin kilosu fazla olabilir, kendine yeterince özen göstermemiş ya da hatalar yapmış olabilir, ama o bizim oyuncumuz ve Galatasaray’a sağladığı değerli katkılarla sabrımızı ve desteğimizi hak ediyor.
Eleştiri elbette olsun, ancak (şimdilik) onu fazla yerden yere vurmayalım. Icardi bizden biri ve kaptanımız. Sabrımızı hak ediyor.
sonuç? free takılmaya devam mı olsun yani?Disiplin zamanı diyen arkadaşlar. Bu adam disiplinli olsaydı zaten sen anca rüyanda görürdün. 4. Sezonu hangi dönemde disiplinliydi ki? Lig devam ederken karısıyla kavga ettiği için ülkesine gidip 2-3 maç kaçıran adamdan bahsediyorsunuz. 2 sezon önce millet antrenman yaparken kendisi İtalya’da falan geziyordu. İlk 2 sezon bunları yazıyordum, buralarda linç ediliyordum.
Bu adam böyle ve sen bu adamı böyle kabul ettin ve para verdin. Şimdi “Onca para alıyorsun disipline gireceksin” mi diyorsun. Güldürmeyin adamı…
Sen bu disiplinsiz adamdan maksimum şekilde faydalandın. Binlerce disiplinli adamın veremediği verimi aldın. ilk 2 sezon şampiyonluk yoluna girildiğinde açtığı mod ile zorlanmadan şampiyon oldun. İki buçuk sezon 63 gol, 20 asist katkısı aldın. Ve sakatlıktan sadece 3 maç sonra, eleştiriyorsun.
Gerçekten akrep gibisin kardeşim…
Kıskanma tombik dönerfotoşok var burada