- 5 Eylül 2014
- 84.277
- 70.021
- 4.393
buradan çıkartmamız gereken bir şey var mı üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buradan çıkartmamız gereken bir şey var mı üstat
Son iki senedir forvetimiz Batshuayi olsaydı iki senedir Fener şampiyondu. Gol atma yeteneği zayıf forvetle şampiyon olamazsın.Şu yetenek kısmını geçelim bence istikrar yoksa form yoksa istediğin kadar yetenekli ol futbolda yerin olmaz ..
Forvetimiz Batshuayi değil, Osimhen, Icardi ve Batshuayi. Hangisi formdaysa ve daha iyi ise o oynamalı.Son iki senedir forvetimiz Batshuayi olsaydı iki senedir Fener şampiyondu. Gol atma yeteneği zayıf forvetle şampiyon olamazsın.
götü ve göbeği olması gerekenden kilolu. ha kilo verse de bir şey olmaz bence orası ayrıburadan çıkartmamız gereken bir şey var mı üstat
Son iki senedir forvetimiz Batshuayi olsaydı iki senedir Fener şampiyondu. Gol atma yeteneği zayıf forvetle şampiyon olamazsın.
şuayip suan 2. forvet olmalı admınım herif koşuyor hic degilseForvetimiz Batshuayi değil, Osimhen, Icardi ve Batshuayi. Hangisi formdaysa ve daha iyi ise o oynamalı.
Kimse sürekli Batshuayi oynasın demiyor.
Osimhen oynasin tabi ama O da iki bucuk Mac oynadı, iki bucuk maçtır yok.Forvetimiz Batshuayi değil, Osimhen, Icardi ve Batshuayi. Hangisi formdaysa ve daha iyi ise o oynamalı.
Kimse sürekli Batshuayi oynasın demiyor.
Biz yapıyoruz ama onun yaptığı tartışılır fizik kalite konusunda.Osimhen oynasin tabi ama O da iki bucuk Mac oynadı, iki bucuk maçtır yok.
Ben Icardi'yi sevmemin tek sebebi çok büyük bir golcu olması, o yüzden kaybetmemek icin elimizden geleni yapmalıyız.
Siz yetenek kismini gecelim dediğiniz icin yazdım. Kritik anlarda o golleri atamazsan şampiyon olamiyorsun.Bu ne alaka şimdi ya Allah aşkına ben Batshuayi as forvet mi olsaydı dedim
seni buradan cıkartmayızburadan çıkartmamız gereken bir şey var mı üstat
Devre arası gönderilsin benzeri seyler yazanlar icin yazmistim.Biz yapıyoruz ama onun yaptığı tartışılır fizik kalite konusunda.
Sağlam olduğu her zaman sahada işte.
Siz yetenek kismini gecelim dediğiniz icin yazdım. Kritik anlarda o golleri atamazsan şampiyon olamiyorsun.