#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki senedir forvetimiz Batshuayi olsaydı iki senedir Fener şampiyondu. Gol atma yeteneği zayıf forvetle şampiyon olamazsın.
Forvetimiz Batshuayi değil, Osimhen, Icardi ve Batshuayi. Hangisi formdaysa ve daha iyi ise o oynamalı.

Kimse sürekli Batshuayi oynasın demiyor.

buradan çıkartmamız gereken bir şey var mı üstat
götü ve göbeği olması gerekenden kilolu. ha kilo verse de bir şey olmaz bence orası ayrı

wanda
kilo
idman
izinlerde seyahate gitmesi

falan hepsi hikaye bence. sakatlık bunu bitirmiş. uzun bir süre dinlenmesi lazım.

batsuayinin oynamasını istiyorum

Forvetimiz Batshuayi değil, Osimhen, Icardi ve Batshuayi. Hangisi formdaysa ve daha iyi ise o oynamalı.

Kimse sürekli Batshuayi oynasın demiyor.
Osimhen oynasin tabi ama O da iki bucuk Mac oynadı, iki bucuk maçtır yok.
Ben Icardi'yi sevmemin tek sebebi çok büyük bir golcu olması, o yüzden kaybetmemek icin elimizden geleni yapmalıyız.

Sezon sonu araplara 30 a gönderip osimheni çeksek keşke o parayla

Burda İcardiyi elestirenlerin hepsi gitsin defolsun istemiyoruz sürekli Bats oynasın filan demiyor. Bu zamana kadar olan katkılarını biliyoruz. Futbolda bitiriciligin önemli olduğunu da ama bu form durumuyla top oynayamiyor. Elimizde forvet olmasa mecburuz diyecez ama verilen süre çok fazla neden 80 dakika oynuyor 60 70 te çıksa ne olurdu. Yada yedek başlayıp 60 70 ten sonra girse ne olur. Biz buna kızıyoruz. Ama yok bu adam eleştiremez. Dokulnulmazligi vardı unutmuşum.

Osimhen oynasin tabi ama O da iki bucuk Mac oynadı, iki bucuk maçtır yok.
Ben Icardi'yi sevmemin tek sebebi çok büyük bir golcu olması, o yüzden kaybetmemek icin elimizden geleni yapmalıyız.
Biz yapıyoruz ama onun yaptığı tartışılır fizik kalite konusunda.

Sağlam olduğu her zaman sahada işte.

375.951.923 TL maaş alıyor bu arkadaş

bonusu falan bilmıyorum artık

REZİLLİK

şu maaşa bakın

Siz yetenek kismini gecelim dediğiniz icin yazdım. Kritik anlarda o golleri atamazsan şampiyon olamiyorsun.

İcardi geçtiğimiz 2 sene formda olduğu için yeteneklerini sergileyebildi.. Şu anki hali içler acısı gücü kuvveti tükenmiş gibi Batshuayi formda olsa şu an onun oynamasını isterdim şahsen ama o da kötü
.
Form olayının en büyük örneği Osimhen ..Sene başı İcardi mi Osimhen mi çift forvet mi derken şu an bizim as forvetimiz tartışılmaz bile

Kral bizi üzmeye devam ediyor. Yarin muhtemelen arjantinden storylerini goruruz. Bireysel calisip eksiklerini gidermek varken butun arada gezecek yine. Ben boyle bi icardiyi istemem kimse kusura bakmasin. Bu sene de olalim kazasiz belasiz sampiyon ve mertens icardi reislerle vedalasalim

Ayıptır ya, insan kendisini bu kadar seven taraftarın karşısına şu fizik kaliteyle çıkmaya utanır.

Yaz sonu iplik gibiydi bu adam. Ayrılık, depresyon diye yemeden içmeden kesildi deniliyordu. Şimdi yine geçen sezon gibi kilo fazlası var. Hadi geçen sezon iğne tedavisi, sakatlık vs diye kilo fazlalığı örtülüyordu, bu sene böyle bir şansı yok. Ya toparlayacak ya da eleştirilecek.

13 yıldır bilmem kaç tane kupası olan Muslera'ya sallıyoruz, takımı 10 kişi oynatacak kadar silik olamazsın. 31 yaşında veteran gibi takılmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt