Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.854
- 4.401
- 1.788
sonunda icardi yenge gibi yenge bulmus GS'li
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degil. Bogazini tutamiyorsa da versinler Tirzepatide GLP-1 Injection 1,5 aya tig gibi olurabi kilo vermek bu kadar zor mu gerçekten ya
Burada yanlış bilgi vermişsin. Neymar, Hazard, Higuain, Diego Costa bunlar aklıma ilk gelenler mesela. Büyük sakatlıklardan sonra eski fiziğinden uzakta dönen futbolcu sayısı daha da fazladır.Güncel durumunun yaşadığı sakatlıkla yakından uzaktan alakası yok. Dünyada bu yaşta bu sakatlığı yaşayan ilk futbolcu Icardi değil. Ama bu halde dönen ilk kalburüstü oyuncu olabilir. Çünkü sakatlık sürecinde de oyunculara fit kalması için programlar veriliyor. Hem çalışma, hem yeme içme noktasında. Avrupa'da şu halde dönen futbolcuyu bırakın 11'de maça çıkartmayı takımla çalışmaya bile almazlar. Yahu kilo vermek dediğin şey dünyanın en kolay şeyi. O kadar imkanın var, diyetisyeninden özel fitness hocasına kadar...
Ağzına hakim olup, bolca spor salonunda vakit gecireceksin. 3 aydır sakatlığını atlatmış birisinin hala 90 kilo olması vs asla ve asla kabul edilecek şeyler değil. Bir de utanmadan kendisini eleştiren taraftara siz beni eleştirmeye devam edin filan diyor. Herif 2 yılda öyle bir sevgi gördü ki güç zehirlenmesi yaşıyor artık. Kulübün sahibi zannediyor kendini. Takımın en çok sevgi gören ve maaş alan (Osi hariç) oyuncusu isen şu halde olman taraftara, hocaya, hatta kendi mirasına saygısızlık değil de nedir. Disiplinsizlik değil de nedir. 1 ay sonra normal hale dönerse şu süreci yaşanmamış mı sayacağız yani. Yarın 3 maçta gol atamasın bugün öven tayfanın yüzde 90'ı herife IG'de küfür yağdıracak. Şimdi ne etkileşim alıyorsa o söyleniyor ama.
Bu dediklerimin tartışılacak bir yönü olmadığını da herkes biliyor. Açık açık densin ki bu kulüp hiçbir zaman Avrupa kültürü ile yönetilen bir kulüp olmayacak, 2 yılda öyle işler yaptı ki herif 150 kilo da olsa laf etmek istemiyoruz. Ama ona buna bahane uydurulmasın, gerçekler söylensin. Şu hayatta en nefret ettiğim şey bahanelerin arkasına sığınmak. Bahanelerin arkasına sığınan malûm kulübün hali ortadadır. Şu an Icardi özelindeki süreç bu kulübün genlerine aykırıdır. Oyuncuları eleştirmek için bahane bile uydurabilen taraftarlar bu konuyu eleştirmeyip bir de eleştirenlere nankör filan diyor. Komediye gel..![]()
Neymar zaten futbol oynamayı bırakalı yıllar oluyor. Herif kaç yıl Arabistan'da takıldı. Hazard 32 yaşında filan kronik olup depresona girdi. Higuain prime halinde bile dombili biriydi. Bir tek Diego Costa örneği makul kalıyor ama o da sorunlu bir tipti. Ha saydıklarının hepsini doğru örnek de kabul etsek, yine kötü örnek sınıfına giriyor. Üst düzey futbol oynamak kafasında olan biri bu halde dönmezdi diyeyim o halde.Burada yanlış bilgi vermişsin. Neymar, Hazard, Higuain, Diego Costa bunlar aklıma ilk gelenler mesela.
Neymar dahil hepsi ilk yaşadıkları sakatlıktan sonra kilolu döndüler ve bunlara daha da örnekler bulunabilir. Bunlar aklıma ilk gelenler. Bu arada Neymar Arabistan'da değil PSG'deyken de bu sorunu yaşadı sakatlık falan bile yaşamadan.Neymar zaten futbol oynamayı bırakalı yıllar oluyor. Herif kaç yıl Arabistan'da takıldı. Hazard 32 yaşında filan kronik olup depresona girdi. Higuain prime halinde bile dombili biriydi. Bir tek Diego Costa örneği makul kalıyor ama o da sorunlu bir tipti. Ha saydıklarının hepsini doğru örnek de kabul etsek, yine kötü örnek sınıfına giriyor. Üst düzey futbol oynamak kafasında olan biri bu halde dönmezdi diyeyim o halde.
Bunu yazmıştın ve bu yazdığının doğru olmadığı net. Son yaptığında kendi yorumun. Sağlık heyeti ve hoca en başından beri(kamptan) tam hazır olması Ekim ayında olacak diyorlardı.Dünyada bu yaşta bu sakatlığı yaşayan ilk futbolcu Icardi değil. Ama bu halde dönen ilk kalburüstü oyuncu olabilir.
Bir işin bir normali vardır, bir de istisnası vardır. Cuesta'dan o boyla stoper olmaz diyenlere Maldini de kısaydı demekle aynı şeyler şu konuyu tartışmamız. Neymar'ın sorunluluğunu mu konuşalım burda. Tamam siz haklısınız. Çapraz kopartan oyuncuların 90 kilo olarak dönmesi ve 3 ayda bu kiloları verememeleri normaldir. Ben hayatında hiç çapraz kopartan oyuncu görmemişim demek ki. Bu da son mesajım olsun bu konuda, aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum. Ekim ayında görüşürüz.Neymar dahil hepsi ilk yaşadıkları sakatlıktan sonra kilolu döndüler ve bunlara daha da örnekler bulunabilir. Bunlar aklıma ilk gelenler. Bu arada Neymar Arabistan'da değil PSG'deyken de bu sorunu yaşadı sakatlık falan bile yaşamadan.
Bunu yazmıştın ve bu yazdığının doğru olmadığı net. Son yaptığında kendi yorumun. Sağlık heyeti ve hoca en başından beri(kamptan) tam hazır olması Ekim ayında olacak diyorlardı.
Hagi olsa koşmuyor kenarda bekliyor diye yerin dibine sokacak zibilyon tane üye sayarım bir çırpıda emin olabilirsin Targutaycığım. Icardi şu anda 32 yaşına geldi eskisi gibi olsa zaten TV'de ekmek banardık diye düşünüyorum. Başına gelmeyen kalmadı çapraz koparttıktan sonra toparlaması zaman alacak ve bizde o töleransı göstermeliyiz diye düşünüyorum.Levent abi, Hagi kadar profesyonel ve kendine iyi bakan, futbola saygı duyan, bıraktığı güne kadar elit top oynayan bi adamla, tek sezon fırtına gibi esip sonra serbest düşüşe geçen birini karşılaştırmayalım bence. Hagi çok özel bir futbolcuydu. Şu anda oynasa da kimse eleştirmezdi öyle bir topçuydu
30 yaş üstü çapraz koparan bir oyuncunun aynı form durumuyla hemen döndüğünü ben hiç görmedim sen gördüysen bilmiyorum. Sağlık heyetinin dediğine göre Ekim ayı içinde en azından fizik olarak hazır olması gerekiyor.Bir işin bir normali vardır, bir de istisnası vardır. Cuesta'dan o boyla stoper olmaz diyenlere Maldini de kısaydı demekle aynı şeyler şu konuyu tartışmamız. Neymar'ın sorunluluğunu mu konuşalım burda. Tamam siz haklısınız. Çapraz kopartan oyuncuların 90 kilo olarak dönmesi ve 3 ayda bu kiloları verememeleri normaldir. Ben hayatında hiç çapraz kopartan oyuncu görmemişim demek ki. Bu da son mesajım olsun bu konuda, aynı şeyleri tekrar etmek istemiyorum. Ekim ayında görüşürüz.
niye sevinmeyelim
Hea?İlerleyen yıllarda tezimde bu başlıktan faydalanmayı düşünüyorum. Cognitive Distortions ve Cynicism içerir.
" forma yüzü göremeyecek "niye sevinmeyelim
osi dönene kadar eğlensin kendine döndükten sonra forma yüzü göremeyecek
en son torreira ya böyle diyordu" forma yüzü göremeyecek "
![]()
dökülüyordu torreiraen son torreira ya böyle diyordu
git kerem öv dostumdökülüyordu torreira