#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de trip atıyordu bu hali ile.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1760814417119.webp

Geçen Sprint atsak 100 kiloyla Sara'yı gecerim herhalde demiştim.

Kusura bakma reis ama seni hayli hayli geçerim gibi.

Bu Final Sezonu diyorum coktan ama su sekilde heralde devre arasi Final yapar, iyi bir teklif gelirse gider heralde, bizim dandik süper ligini bile artik kaldiramiyor. Bence en büyük yanlis sakatlikdan sonra bu kadar uzun takimdan ayri kalmasi, o dönem kendini cok birakti ve kilo almaya basladi. Agir sakatlik arti fazla kilolar resmen icardiyi bitirdi.

Wandayla 2 sene süründü. Şimdi diğer karıyla tatil yapıp geleceğini belirliyor. Yıllık 6 milyon falan delirdiniz mi lan siz. 3 milyon dan 2 tane dipçik gibi kanat bulunur kafayı mi yediniz siz. Her seneye böyle başlıyor bu adam profesyonellik sifir. Katki verdi yeteri kadar. Uzatmamak lazım artık

Bi futbolcu 30lu yaşlardan sonra kilo alıp kilo verme dönemine giriyorsa ki böylede büyük sakatlıktan sonra toplaması çok zor. Kilo verse bile vücudu 2 yıl önceki çeviklikte olmayacak. O yapılan editler falan sonsuza kadar rafa kaldırıldı artık.

Eğer maaş düşürüp 2.adam rolünü kabul ederse 1-2 sene daha belki ama diğer türlü senaryoya gerek yok en güzeli iyiyken vedalaşmak

Hepimiz kendisine hayranız ama geçen sene dünya turu yaparak seneyi bitirdi, takım şampiyonluk yarışındayken en azından tribüne gelip desteklersin. Yaptıkları zaten kulübe bakış açısını gösteriyor. 2-3 milyon maaşla yedek golcü olarak kalabilir ama ötesi olmaz gibi artık, oyunda tamamen kayıp adam.

Geçen aya göre daha iyi ama yine yetmez maçın başındaki pozisyon Osimhen gelse daha 1'nci dakika olmadan 0-1 önde olurduk.

Osimhen'i geçtim rastgele bir forvet bile o topu alıp en kötü kırmızı aldırır ya da daha iyi pozisyon alırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt