#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuna girsin diye tüm takımı değiştirdik

10 kişi göztepeye oldu ya aynısını yapalım .d

önceki sezon ziyechin mermi gibi şutuna kafayı çevirebilen adam şimdi bi tık süratli bir ortada komik durumlara düşüyor

Günler haftalar geciyor ama Icardinin Fit gibi olma niyeti yok, antremanlarda iyimi calismiyor yoksa hic mi yedigine ictigine dikkat etmiyor bilmiyorum ama Fit olmadi sürede mecbur kalmadikca ilk 11 de görev alamaz. Bu sekildede bizde sözlesme kapamaz.

Geçen sene sakatlanmasaydi şampiyon olamazdık. Bakın net söylüyorum olamazdık.

yav şimdi yazsam katılmayacaksın ihtimalim yok sana

bana göre kaan'ı jacobs'u falan alıp sahada daha defansif bir takıma bürünmek bile icardi ile çift forvete dönmek için
Valla imza atarım aynen öyle. Tek farklı galipken bile herşeyi riske atıp mecburiyetten oyuna atılıyor gibi herif.

Yunus sakatlanmış, barış leş atıyor.
Sara, sane, icardi üçlüsü iyi paslaşıyorken orta sahaya kaanı koyulması icardiye yer açmak olarak algılanıyorsa vah ki vah.

Kenardan kim girmeliydi anlatın bilelim 4 tane adam var zaten kenarda 3 gün sonra da Ajax deplasmanın var salayı ileri atıp arkasına singoyu mu bekliyordunuz.

Oyunda olduğu kısa süre içinde yapılabilecek kadarını yaptı yine. Lemina kafasını sokmasa çatala çakmıştı kafayı, şimdi atıp tutanlar da 'dola boynuma' diye mesajlar yağdırıyordu.

Yunus sakatlanmış, barış leş atıyor.
Sara, sane, icardi üçlüsü iyi paslaşıyorken orta sahaya kaanı koyulması icardiye yer açmak olarak algılanıyorsa vah ki vah.

Kenardan kim girmeliydi anlatın bilelim 4 tane adam var zaten kenarda 3 gün sonra da Ajax deplasmanın var salayı ileri atıp arkasına singoyu mu bekliyordunuz.
sara sane icardi aynı anda oyunda bile bulunmadı yav birde kanıt falan diyorsun sanki düşüncemi ispatlamak zorunluluğum varmış gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt