#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes uyurken Rams Park’ta çıkıp ateşi yaktı baba.

“Chat shit get banged” misali takılıyor Mauricito reyiz.

İyi ki varsın.Sensiz aylar, haftalar, günler ve saatler yakın. Haftaya yine sendeyiz son demlerinde 🔥

golü çok iyiydi ama gol dışında yine bitik gözüktü maalesef

bomboş gittiği pozisyonda vuruşu yakışmadı

Koşmakta zorlandığı bir gerçek. Ama bu teknikle, bu bitiricilikle, bu oyun zekasıyla en azından Süper Lig'de koşmasına gerek de yok. En bitik hali, ligi minimum 20 golle kapatır.

herşey olun icardi düşmanı olmayın.

Formunu bulunca sizin yüzünüzden imzalamaz ve giderse, peşine de Osimhen giderse görürüm ben sizin şişko, tatil, yemek, lahmacun, döner, "seks yaparken tıknefes kalır la bu ahaha" muhabbetlerinizi. İzlersiniz kliplerini "off nasıl üst direğe asmış" diye..

Harry Kane gibi hızına bakmadan futbolu bırakana kadar kadroda tutulacak adamın yerine kazmanın tekini izlersiniz.

Ha bu arada Osimhen nerde??
Çok da sallamıyo herhalde bizi? Kafasına göre ne olduğu belli olmayan sakatlıklar ile sürekli takım eksik. Maçları seç seç oyna.

Attığı gol dışında yine yürüyemiyor; ikinci goldeki pozisyonu kolayca harcadı.

Konuda toksiklik yapmaya devam edip Osimhen’e bok atmaya çalışanlara da yapmamasını tavsiye ediyorum, 10 gün milli arada yatan adama az bile deniliyor.

Gitcekmiş de bizim yüzümüzden giderseymiş, gitsin alsın başka yerde 10 m euro kontratı da görelim bakalım.

Kıçı kırık 3 kuruşluk Gençlere gol attı diye olayı kişisel şovuna dönüştürenler uzasın konudan.

Formunu bulunca sizin yüzünüzden imzalamaz ve giderse, peşine de Osimhen giderse görürüm ben sizin şişko, tatil, yemek, lahmacun, döner, "seks yaparken tıknefes kalır la bu ahaha" muhabbetlerinizi. İzlersiniz kliplerini "off nasıl üst direğe asmış" diye..

Harry Kane gibi hızına bakmadan futbolu bırakana kadar kadroda tutulacak adamın yerine kazmanın tekini izlersiniz.

Ha bu arada Osimhen nerde??
Çok da sallamıyo herhalde bizi? Kafasına göre ne olduğu belli olmayan sakatlıklar ile sürekli takım eksik. Maçları seç seç oyna.

Renktaş selamlar, İcardi'yi ben de çok seviyorum ama bir üstteki tviti de tam da bu sebeple paylaştım.

Şartlar ne olursa olsun sene sonu yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Bazen bazı şeylerin daha da güzel olması için orada ayrılık gereklidir.

Edit: Osimhen nerde yazmışsın ancak Osimhen maçtaydı ve gol sonrası sevinci de paylaşıldı. İcardi üzerinden Osimhen konuşmak doğru değil, bunu yapmayalım.

Attığı gol dışında yine yürüyemiyor; ikinci goldeki pozisyonu kolayca harcadı.

Konuda toksiklik yapmaya devam edip Osimhen’e bok atmaya çalışanlara da yapmamasını tavsiye ediyorum, 10 gün milli arada yatan adama az bile deniliyor.

Gitcekmiş de bizim yüzümüzden giderseymiş, gitsin alsın başka yerde 10 m euro kontratı da görelim bakalım.

Kıçı kırık 3 kuruşluk Gençlere gol attı diye olayı kişisel şovuna dönüştürenler uzasın konudan.

Gördünüz mü bir futbolcumuza haksız yere eleştiri yapılınca nasıl hissediliyor. Osimhen'e yazdıklarım bu yüzdendi. Hiç gereksiz eleştiri dolu, canı sıkılan gelip Icardi'ye sallıyor.

Icardi'ye de haksızlık yapıyorsunuz ve gözünüz kör olmuş, kararmış bir şekilde hakaret ederek yapıyorsunuz.
Icardi 10milyonunun hakkını vereli çok oldu.
Vermeye de devam ediyor..

Forumda Galatasaray topçusuna hakaret etmek çok olağan hale geldi. Ve yöneticiler hiçbir şey yapmıyor.

Gördünüz mü bir futbolcumuza haksız yere eleştiri yapılınca nasıl hissediliyor. Osimhen'e yazdıklarım bu yüzdendi. Hiç gereksiz eleştiri dolu, canı sıkılan gelip Icardi'ye sallıyor.

Icardi'ye de haksızlık yapıyorsunuz ve gözüniz kör olmuş, kararmış bir şekilde hakaret ederek yapıyorsunuz.

Forumda Galatasaray topçusuna hakaret etmek çok olağan hale geldi. Ve yöneticiler hiçbir şey yapmıyor.
Hakaret olan ne?

Dün niye ilk 11 oynamadı mesela, bunun sebebi neyse Icardi’nin eleştirilme sebebi de bu

Aksine gerçekçi bakıyorum duygusal değil, o en ihtiyaç olduğu zamanda karı kıza mekan kapatıp magazin programlarında eğleniyorsa sahada önündeki topa koşamamasının sorumlusu ben değilim o.

Hakaret olan ne?

Dün niye ilk 11 oynamadı mesela, bunun sebebi neyse Icardi’nin eleştirilme sebebi de bu

Aksine gerçekçi bakıyorum duygusal değil, o en ihtiyaç olduğu zamanda karı kıza mekan kapatıp magazin programlarında eğleniyorsa sahada önündeki topa koşamamasının sorumlusu ben değilim o.
Ya dün ilk 11de oynamadı diye Icardi mi suçlu.

Gözünüz kör olmuş. Konuşmak, anlatmak, mantık çerçevesinde bir argüman sunmak imkansız .

Ya dün ilk 11de oynamadı diye Icardi mi suçlu.

Gözünüz kör olmuş. Konuşmak, anlatmak, mantık çerçevesinde bir argüman sunmak imkansız .
Ne anlatıyorsunki? Icardi övüp altını doldurmadan geçiyorsun. Sonra gelip sen burada insanlara hakaret ediyorsun yok gözünüz kör olmuş yok şöyle böyle, asıl senin kör olmuş, söylediklerinde rasyonalite yok. Kane üzerinden falan örneklemen komedi adam hem playmaker oynayabiliyor ekstra hem de 25 golü var aralık olmadan ne alaka Kane ile.

Kaç ikili mücadele kazanmış, kaç tane aksiyona girmiş, nasıl değerlendirmiş? 2 dkda 2 gol attık sonra da kayboldu sahada. ŞL maçlarında girdi adım atamadı neden fiziksel olarak berbat durumda çünkü

Evet ilk 11 oynamamasının sorumlusu o, kim olacak? Milli arada 10 gün izin kullanmasa oynayacaktı, Osimhen yokken bile hazır değil 11 oynamak için.

Neyse yarın Union ve Fener maçlarında yine sahada yokları oynarsa gelip Icardi iyi de çevresi kötü deme kafi.

Dünkü maç g.tümüzü kurtardı evet, bir sonraki maç sahada yürümeye devam edip kolayca atabileceğimiz gollerde hamle yapmadığına denk geldiğimiz zaman yine üzülen biz olacağız. Benim tepkim buna. Dün bunun aksi yönünde ibareler vardı, biraz daha zorladı kendisini son maçlara göre ama kafa olarak o kadar rahat bir adam ki ilk 2 sezon inanılmaz faydasını görürken bu sezon boşvermişlik olarak görünmeye başladı.

Biraz çaba gösterse zaten Osimhen'den sonra ligin en iyi santraforu açık ara bu adam. Kilo vermesini de geçtim sahada çabalasın sonra sözleşme mi uzatılıyor ne yapılırsa yapılır.

Ne anlatıyorsunki? Icardi övüp altını doldurmadan geçiyorsun. Sonra gelip sen burada insanlara hakaret ediyorsun yok gözünüz kör olmuş yok şöyle böyle, asıl senin kör olmuş, söylediklerinde rasyonalite yok. Kane üzerinden falan örneklemen komedi adam hem playmaker oynayabiliyor ekstra hem de 25 golü var aralık olmadan ne alaka Kane ile.

Kaç ikili mücadele kazanmış, kaç tane aksiyona girmiş, nasıl değerlendirmiş? 2 dkda 2 gol attık sonra da kayboldu sahada. ŞL maçlarında girdi adım atamadı neden fiziksel olarak berbat durumda çünkü

Evet ilk 11 oynamamasının sorumlusu o, kim olacak? Milli arada 10 gün izin kullanmasa oynayacaktı, Osimhen yokken bile hazır değil 11 oynamak için.

Neyse yarın Union ve Fener maçlarında yine sahada yokları oynarsa gelip Icardi iyi de çevresi kötü deme kafi.
False 9'a Playmaker diyenle futbol tartışmam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt