Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Bizim keyif temsili yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Formunu bulunca sizin yüzünüzden imzalamaz ve giderse, peşine de Osimhen giderse görürüm ben sizin şişko, tatil, yemek, lahmacun, döner, "seks yaparken tıknefes kalır la bu ahaha" muhabbetlerinizi. İzlersiniz kliplerini "off nasıl üst direğe asmış" diye..
Harry Kane gibi hızına bakmadan futbolu bırakana kadar kadroda tutulacak adamın yerine kazmanın tekini izlersiniz.
Ha bu arada Osimhen nerde??
Çok da sallamıyo herhalde bizi? Kafasına göre ne olduğu belli olmayan sakatlıklar ile sürekli takım eksik. Maçları seç seç oyna.
Harry Kane gibi hızına bakmadan futbolu bırakana kadar kadroda tutulacak adamın yerine kazmanın tekini izlersiniz.
Attığı gol dışında yine yürüyemiyor; ikinci goldeki pozisyonu kolayca harcadı.
Konuda toksiklik yapmaya devam edip Osimhen’e bok atmaya çalışanlara da yapmamasını tavsiye ediyorum, 10 gün milli arada yatan adama az bile deniliyor.
Gitcekmiş de bizim yüzümüzden giderseymiş, gitsin alsın başka yerde 10 m euro kontratı da görelim bakalım.
Kıçı kırık 3 kuruşluk Gençlere gol attı diye olayı kişisel şovuna dönüştürenler uzasın konudan.
Hakaret olan ne?Gördünüz mü bir futbolcumuza haksız yere eleştiri yapılınca nasıl hissediliyor. Osimhen'e yazdıklarım bu yüzdendi. Hiç gereksiz eleştiri dolu, canı sıkılan gelip Icardi'ye sallıyor.
Icardi'ye de haksızlık yapıyorsunuz ve gözüniz kör olmuş, kararmış bir şekilde hakaret ederek yapıyorsunuz.
Forumda Galatasaray topçusuna hakaret etmek çok olağan hale geldi. Ve yöneticiler hiçbir şey yapmıyor.
Ya dün ilk 11de oynamadı diye Icardi mi suçlu.Hakaret olan ne?
Dün niye ilk 11 oynamadı mesela, bunun sebebi neyse Icardi’nin eleştirilme sebebi de bu
Aksine gerçekçi bakıyorum duygusal değil, o en ihtiyaç olduğu zamanda karı kıza mekan kapatıp magazin programlarında eğleniyorsa sahada önündeki topa koşamamasının sorumlusu ben değilim o.
Ne anlatıyorsunki? Icardi övüp altını doldurmadan geçiyorsun. Sonra gelip sen burada insanlara hakaret ediyorsun yok gözünüz kör olmuş yok şöyle böyle, asıl senin kör olmuş, söylediklerinde rasyonalite yok. Kane üzerinden falan örneklemen komedi adam hem playmaker oynayabiliyor ekstra hem de 25 golü var aralık olmadan ne alaka Kane ile.Ya dün ilk 11de oynamadı diye Icardi mi suçlu.
Gözünüz kör olmuş. Konuşmak, anlatmak, mantık çerçevesinde bir argüman sunmak imkansız .
False 9'a Playmaker diyenle futbol tartışmam..Ne anlatıyorsunki? Icardi övüp altını doldurmadan geçiyorsun. Sonra gelip sen burada insanlara hakaret ediyorsun yok gözünüz kör olmuş yok şöyle böyle, asıl senin kör olmuş, söylediklerinde rasyonalite yok. Kane üzerinden falan örneklemen komedi adam hem playmaker oynayabiliyor ekstra hem de 25 golü var aralık olmadan ne alaka Kane ile.
Kaç ikili mücadele kazanmış, kaç tane aksiyona girmiş, nasıl değerlendirmiş? 2 dkda 2 gol attık sonra da kayboldu sahada. ŞL maçlarında girdi adım atamadı neden fiziksel olarak berbat durumda çünkü
Evet ilk 11 oynamamasının sorumlusu o, kim olacak? Milli arada 10 gün izin kullanmasa oynayacaktı, Osimhen yokken bile hazır değil 11 oynamak için.
Neyse yarın Union ve Fener maçlarında yine sahada yokları oynarsa gelip Icardi iyi de çevresi kötü deme kafi.