#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün sucu buna atamayiz ama adam zaten futbolu bırakmış. Bunu bastakiler herif görmüyor biz napalim

bu adam futbolu bırakmış abi adam yürüyor sadece güç yok bitmiş

devre arası alınacak santrafor aklıma gelmiyor ama sezon sonu hojlund için zorlanmalı. bonservisle zor ama 7-8 kiralama ile alınabilir. hojlund osimhen dönüşümlü mükemmel olur

Oynadığı topu geçtim.Fizik durumu belli kapasite belli.Birde orta özürlü pas özürlü takım olunca sahada kayboluyor.
Ama hakem ırzımıza geçti.Beyefendinin umrunda değil.Yemişim böyle kaptanı.

Formasında ter yoktu yav azıcık boğuş şu stoperlerle öyle sizeı ufak bir adam da değil ki efor sarfedip alan yaratabilir ama canı istemiyor

Sakatlık sürecini çok kötü yönetti fizyoloji böyle bir şey ipin ucu kaçsa insanı bir senede tanınmaz hale getiriyor, bence istek var ama makina girmiyor motor gerçekten pert olmuş faziyette.

Bu maçta eleştirilecek adam değil bence. Pozisyon üretmekde çok zorlandık. Osimhen in yaptıklarını İcardi den bekleyemeyiz.

Sok sevoyoroz, başımızın tacı, gralımız, şahımız 13. Olduktan sonra geldi bizi kurtardı şampiyon yaptı yiaaa. Ama sezon sonu ayrılmalıyız aşkımızdan yiaa Üzülerek de olsa ayrılmalıyız bla bla bla....
Ulan millet kafayı yemiş. Övgü mesajları yazılmadan yolların ayrılması gerektiğini yazamıyor kimse jfjfjdj şaka gibi harbi gay lik başlatmış bizim taraftarların yarısında.
BURASI GALATASARAY ULAN kötüysen bu kulüpten defolup gidersin. Bizi başarılı kılanda budur. Bizim duygumuz falan yok uefa kupasıyla açtık gözümüzü ligde attığı golleri adamın bi tarafına sokarız.

Olm bu gey muhabbeti ne habire çocuk gibi
Bi de çocuğunun resmini koymuşsun insan utanır böyle şeyler yazarken
Sen bi de azılı keremciydin diye hatırlıorum sen de mi gey oluyon o zmn
Msj atarken tartalım 🐦🧠 olmayalım

Yazmıştım zaten ama şunu da yazmak istiyorum;

Artık sonradan oyuna girdiğinde katkı alabileceğin bir oyuncu haline geldi. O da sadece ligde ha CL'de falan değil. CL'de bildiğin ezim ezim eziliyor. Hele ki ilk 11'de başladığı bir maçta takımın kimyasını tamamen bozuyor artık. İster Avrupa ister lig olsun fark etmiyor. Mesela bugün santraforda sağlam bir Osimhen olsaydı o kadar eksiğe rağmen yine galip gelirdik, şüphem yok. Takım da bu kadar kötü oynamazdı. Kanat rotasyonumuz olsa ve Barış'ı santrafora atabilseydik yine kazanabilirdik bence en azından yenilmezdik. Artık takımın kimyasını bozuyor noktasına geldi.

Çok sevdik hala da seviyoruz amma ve lakin bir de futbolun gerçekleri var. Artık olmuyor, görünen o ki olmayacak da. Osimhen gitse dahi Icardi ile sözleşme uzatılmamalı. Artık başka oyunculara gitmeliyiz.

artık yuhalanması şart oldu. yuhalandığında ya kendine gelecek ya da kayış kopacak iki taraf için.

Icardinjn ayağına topu getirmezseniz atamaz net. Diri bir osimhen neyi farklı yapıyor derseniz köşeye derine inen topları topluyor ileride atak ölmüyor. Kanatlara geri verip topu içeri kat ediyor osimhen. Icardiden bunu beklemek hadım birinden çocuk beklemeye benzer. Geri geldiğinde kanatlar topu taşırken yetişemiyor. Ya hiç pas hatası yapmadan oynayıp icardiyi topla buluşturacaksin ya da öyle gezecek sahada. Oyunu osimhen üzerine kurunca icardi eksiye çeker takımı

CL seviyesinde yeri yok boyle oyuncularin

Sporcu sonucta orasi da sporun zirvesi

O yuzden once spor yapabilecek durumda olmak gerekiyor CL seviyesinde

Adim adim oraya gelecegine ise hala inaniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt