#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu fiziksel eksikliğe rağmen ilk devrede tam tamına 9 gol, İnanılmaz bir yetenek ama işte fizik eksikliği her zaman sorun yaratıyor, İkinci devre biraz daha kondisyon kazanırsa çok faydalı olabilir önümüzdeki sezon takımda devam etmesi tamamen kendi elinde gibi gözüküyor.

Ölüsü bu ligte her zaman iş yapar. Sakatlık + Wanda Nara bitirdi adamı

Lig arasında fazlasıyla çalışsın, Noel dönemi yine çok yiyip içmesin gene göbekli dönmesin.

2 maçtır daha eforlu oynamaya çalışıyor.

Fakat hala bitik görüntüde hatta gol atmasa burada eleştiriler çoğunlukta olacaktı.

Taraftar ile uyumu ise bambaşka boyutta. Tribün ilk 2 golden çok 3. gole seviniyor, bunun örneğini de çoğaltabiliriz, bir çok kez oldu. Bildiğin rol çalıyor, ikon olmak böyle bir şey herhalde.

Ironi degilse sacma bi yorum. Bu kalbe ikisi de sigar. Ne zararindan bahsediyon super modum?
fildişine adam hazırlamak icin 75 mılyonumuz gitti üstad

mt olmasa tölere edebilirdim o parayı ama mt ye gidip sürekli sakatlanan adamın üstünü cizdik!!

fildişine adam hazırlamak icin 75 mılyonumuz gitti üstad

mt olmasa tölere edebilirdim o parayı ama mt ye gidip sürekli sakatlanan adamın üstünü cizdik!!
Ironi degil yani 😁 Peki.

Osi, Şampiyonlar Ligi'nin icinden gecti. Yetmedi sana bayim?

Bu haliyle bile 80 milyonluk Osimhen’den %50 daha fazla maça çıkmış. Tebrikler. Umarım ikinci devre çok daha iyi bir Icardi izletir bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt