#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyiye gidiş var ama ileri 4 lünün hızına yetişemediği için pas bile alamıyor geçişte. Oyuna uygun değil yoksa fiziksel gelişim net var

Çok oyun içinde ve rakip stoperlerin zekası ile dalga geçiyor

Üzgünüm. Bana kalsa hâlâ kalmamalı.
Geberik takımlara bazen yetebilir ama 3. opsiyon olmayacaksa kesinlikle kalmamalı. ( %100 kalacak )

Koṣamasada atiyor sicardi. Asist de yapti. Daha nolsun?

İcardi normal izin süresinden 2 gün önce döndü bu arada tabii medya yazmıyor normalde izin alınca 135242432432 tane haber görürüz,

Forumda ne kadar futbol fakiri varsa, baska bir konuya bakmadan bu baslik altinda gormek mumkun. Dusmanlarini her mac tokatliyo. Daha iyi bir golcu bi 40 yil daha gelmeyecek.

Açılın övmeye geldim. 2-3 maçtır bir kıpırdanma var zaten özellikle o gazeteciye mi kime olduğunu anlamadığım sözleşme cevabından sonra, ki gereksiz bulmuştum o paylaşımı da.
Neyse hep Osimhen olmasını bekliyorsunuz gibi savunma yapılıyordu tam tersini yazmaya geldim.

Asistinde top daha kendisine gelirken arkaya bakıyor bindirme yapan var mı diye, yani pası çoktan kafada kodluyor. Bunu Osimhen'de asla göremeyiz.

Golünde önce ön direğe koşu gösterip Ts oyuncusunun aklını alıyor ve arkaya geçip golü atıyor. Bunu Osimhen'de göremeyiz sabit koşular atıyor.

O veteran görüntüsünü de atlatmış görünüyor umarız daha iyiye gider ve büyük maçlarda da güvenebiliriz.

1000000087.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt