#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabistan Ligi'ni arada bir izliyorum orada bile bir fiziksel mücadele var. Arjantin Ligi de basit değil. Şu haliyle sadece MLS'te oynayabilir. Avrupa'da oynama şansı yok.
Orda da oynayamaz. Acur'un halı saha zurnuvalarında oynayacak kıvamda

Sallai orta açacak, bakıyorsun Icardi ceza sahasının dışında Sane, Barış bile daha önde pozisyon çöp oluyor. fener hücum yaparken de bir bakıyorsun Icardi ileride boş bekliyor, fener stoperleri ileri çıkıyor bu eli belinde takılıyor.

Sallai orta açacak, bakıyorsun Icardi ceza sahasının dışında Sane, Barış bile daha önde pozisyon çöp oluyor. fener hücum yaparken de bir bakıyorsun Icardi ileride boş bekliyor, fener stoperleri ileri çıkıyor bu eli belinde takılıyor.
Sallai'de orta açamıyor zaten

O yüzden 10 kişi içeride olsak da bir önemi yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tempolu maçlarda artık oynayamayacağı belli zaten, hoca ve yönetim sezon genelini düşünüp takımda tutmaya karar verirse lig için faydalı olabilir ama gerek yok, kendi fikrini çok önemli sanan ve her kötü maçında fırsat kollayanlara malzeme çıkmasın iyice çirkinleşmeden bitsin bu hikaye

Zorluk seviyesi yüksek herhangi bi maçta etkili olamayacağı geçen seneden beri belliydi. Sürekli yazdık taraftar olarak. Arada gol attıkça editler paylaşılıp romantiklikler yapılıyor. Icardi bu saatten sonra anca ligin alt sıralarındaki takımlara veya kopmuş maçlarda 3 4. golleri atar. Bugünün futbolunda bütün stoperler azman gibi yamyam gibi, fizik koymayan adamın esamesi okunmuyor maçlarda. 7 8 maaşa ne adamlar bulursun.

Herkes aşkın olayım, canımız ciğerimiz, çok seviyoruz ama ile başlayan cümleler kuruyor madem

Ben de kendisini hiç sevmiyorum. 1 sezon top oynadı. İkinci sene düşüşe geçmiş bunla işimiz var dedirtmeye başlamıştı. Şimdi biri çıkar ikinci sezon istatistiğini gösterir. Bu sezon da istatistiklerde atıyor görünüyor ama sahada ne halt ediyor görmüyor musunuz. Bu adam tek sezon SÜPER oynadı

Sakatlandı da şu oldu bu oldu muhabbetini geçin. Sakatlıktan önce de eski halinin çeyreği kadar top oynamıyordu.

Akşamki maçta takım genel olarak rezalet olsa da bu şahıs yerine doğru düzgün bir forvet olsa idi yine kazanma şansın vardı, ama bu sahada olunca 10 kişi oynuyorsun, oyun planını mahvediyor.

Yönetim okan bu el ele gitse de Gs yeni yapılanmaya geçse Osimhen ile

Fenerin hegamonyası Muslera geldikten sonra bitmeye başlamıştı genel olarak da

Gerç son dönemde iç sahada çok kötüyüz, deplasmanda iyiyiz sadece fenere karşı

Uğurcan da olsa kaybederdik dün , başka çaresi olmadıgı için tff ninde kıyagı ile kupa alma şansı doğan ve it gibi konsantre olan bir takım vardı karşında.

Sende götün kalktıgı için rakibide küçümseyen bir takımın var sonuç normal.

Uğurcan da olsa kaybederdik dün , başka çaresi olmadıgı için tff ninde kıyagı ile kupa alma şansı doğan ve it gibi konsantre olan bir takım vardı karşında.

Sende götün kalktıgı için rakibide küçümseyen bir takımın var sonuç normal.

Yav sorun bu zaten, bak bilmiyoruz işte. La bi takım as kalecisinin her şeyini bilir, bilmelidir.

Biz 27 milyon euro verdik, ilk final maçımızda yedek kaleciyle oynadık. Uğurcan as kalecimiz ve kendisiyle bi final maçına çıkıp ortaya nasıl bi karakter/perf koyacağını bilmiyoruz. Böyle saçma iş mi olur düşündükçe inanamıyorum aklım mantığım almıyor bunu hala.

Edit: Uğurcan yerden gelen toplarda hayvan gibi iyi bi kaleci, muhtemelen ilk golü yemezdik.

Yav sorun bu zaten, bak bilmiyoruz işte. La bi takım as kalecisinin her şeyini bilir, bilmelidir.

Biz 27 milyon euro verdik, ilk final maçımızda yedek kaleciyle oynadık. Uğurcan as kalecimiz ve kendisiyle bi final maçına çıkıp ortaya nasıl bi karakter/perf koyacağını bilmiyoruz. Böyle saçma iş mi olur düşündükçe inanamıyorum aklım mantığım almıyor bunu hala.

Edit: Uğurcan yerden gelen toplarda hayvan gibi iyi bi kaleci, muhtemelen ilk golü yemezdik.

Hayat boyle, o kadar delikanliydin tasma giydirmisler sana sosyal medyada.. topa dokunacak halin yok, D klas savunmacilar bile seninle alay ediyor.. nerden nereye, futbol acimasiz ve dun yoktur bugun vardir..

Gereksiz linçleniyor.Osimhene uzun top futbolu oynatmaktan icardi ile nasıl oynayacağını bilemeyen hocasıyla bu kadar oluyor.Sen dün ne hücumda ne defans yerleşiminde kimse doğru değildi.Dün icardi hiç olmasaydı sonuç veya oynanan oyun değişecek miydi? yok.Osimhen olsada yine kötü oynayacaktın.Her oyuncu suçlu olamaz.İlk 15dk izleyince çalışılmadığı çok belli oluyor.Berkan taylan ömer bayramlı kadro değil bu kadroyla başı kesik futbol oynatıyorsun hoca olarak.

Son düzenleme:
1768141201431.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt