#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mauro Icardi'nin paylaşımı

20241028_234251.jpg

oglum kendi gidecegini karıyı cocukları getir artık buraya biraz idman yaptırsın sana

Maç sonu pompası bir Icardi klasiği oldu

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hoca zaten Elfsborg maçından önce yada sonra Bay haftasında oyunculara izin vereceğini söylemişti.

Samsun macında 2 gol yazalim.Herif ne zaman tatilden gelse yapistiriyo golleri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Paşamızın bu maçta canı oynamak istemedi niyeyse. Halbuki bjk maçlarını severdi eskiden. Okan hocamızın maçası da Icardi'yi çıkarmaya yetmedi. Icardi'nin çıkması gerekirken maçın en etkili oyuncularından biri Osimhen'i çıkardı.

Kötü oynadığında çıkartılamayan bir oyuncu istemiyorum. Bu sorunun çözülmesi lazım.

Paşamızın bu maçta canı oynamak istemedi niyeyse. Halbuki bjk maçlarını severdi eskiden. Okan hocamızın maçası da Icardi'yi çıkarmaya yetmedi. Icardi'nin çıkması gerekirken maçın en etkili oyuncularından biri Osimhen'i çıkardı.

Kötü oynadığında çıkartılamayan bir oyuncu istemiyorum. Bu sorunun çözülmesi lazım.
Oynamak istemediğinden değil de oynayamadığı için kötüydü bence. Hiç fit değil kondisyonu kötü. Biraz koşunca tükeniyor

Oynamak istemediğinden değil de oynayamadığı için kötüydü bence. Hiç fit değil kondisyonu kötü. Biraz koşunca tükeniyor
O vakit zorluk seviyesi yüksek maçlarda yedek kulübesinde olmayı kabullenecek paşam. Bu ne ya? Sinir olmaya başladım.

bugün sayesinde 10 kişi oynadık

çalışacağına gitmiş yine arjantine

kabak tadı verdi

çok seviyorum ama ....

galiba artık bir kırılma noktasındayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt