Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.298
- 30.131
- 1.988
O mu tutuyor yoksa cikarsa tribe mi girer? Bence tribe girer diye çıkarmıyoroyuncuyu sahada ısrarla tutana laf edin ve boşu boşuna sacma yorumlar doldurmayın haksızlık yapmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O mu tutuyor yoksa cikarsa tribe mi girer? Bence tribe girer diye çıkarmıyoroyuncuyu sahada ısrarla tutana laf edin ve boşu boşuna sacma yorumlar doldurmayın haksızlık yapmayın
Dize buz vardı ya; inşallah esnemedirarka adele de sıkıntı var gibi geldi bana diz degil sanki
birisi sorsa ögreniriz ama simdiye kadar kimse sormadı ,eger sorarlarsa ve net cevap vermezse ozaman net hocada suçO mu tutuyor yoksa cikarsa tribe mi girer? Bence tribe girer diye çıkarmıyor
3 hafta yok.
Osimhen tek forvet devam.
gaynak
Batshuayi de ne var yahu beyin desen hic yok onda sanki Osimhen + Batshuayi beraber oynayabilir, o ikili asla olmaz bu sistemde.
Bu bir gosterge degildir benim capraz koptu ben 5 dk sonra anladim umarim degildir umarim biraz aklini basina alir ozel hayatina dikkat eder