#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasip et allam
GYVjEs1WQAcwB2z
Tekrar böyle bir forma çıkmasını bende senelerdir istiyorum Emrah😁 gelmedi ama

O nasıl bir bitiricilik, şuan faal bitiricilik yeteneği en üst düzey iki forvetten birisin helal olsun.

Mauro İcardi diye yazılır, Türkiyeye gelmiş geçmiş en bitirici 9 numara diye okunur. Kariyer olarakta, performans olarakta, tek vuruş yeteneği olarakta daha iyisi yok. Seni çok özlemişiz be adam! Senin hele hele Osimhen ile beraber yapacaklarını düşünmek büyük heyecan. Bu saatten sonra arkamıza yaslanıp keyifle izleriz. Süperstarım benim
InCollage_20240926_013855999.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok başkasın be adam. Herkesten farklısın, herkesten daha önde geliyorsun, herkesten daha fazla arıyor seni gözlerimiz. Hep ol
-5sumt0.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazıları santrafor olur ama bazıları golcü doğar. İcardi onlardan işte

Dün Osimhen 'i izlerken fark ettim ki gerçekten ceza sahasında Osimhen haricinde o golü atabilecek 1 oyuncumuz daha olsa o kadar rahat pozisyon üretiriz ki Osimhen koçbaşı gibi resmen rakip defansı kırıp geçiyor havadan/yerden filan ama sağdan/soldan getirdiğimiz pozisyonlarda Mertens bir türlü o 2. oyuncu olamadı ceza sahasındaki

Dün sağlıklı bir İcardi ile başlayabilmiş olsak maça ilk yarıdan 3 olurdu bu maç. Üstelik İcardi 'nin kendini yormasına bile gerek kalmayabilir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt