#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftalık genelde 2 gün izinleri olur topçuların. Maç yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir belki.

2 full gün izin olmuyor. Almanlarda mac sonrasi günde takim rejenerayson antrenmani yapar, bisiklet falan sürüp sonra masaj falan olur. Bir sonraki gün izinleri oluyor.

top gelmiyo o ayrı da icardi de bundan ağlayacaksa maaşının yarısını versin yanına top getirebilen adam koyalım o zaman. o parayı alıyosan sen topa gideceksin gerekirse

Suyu ısınmaya başladı artık. Çok sabrettik çok tahammül ettik idare ettik ama her şey bir yere kadar. Sevgimizin de bir sınırı var ve kendisine duyduğumuz sevgi, Galatasaray'a duyduğumuz aşktan büyük değildir.

Bunu yakında idrak eder. Umarım idrak ettiğinde her şey için çok geç olmaz.

2 full gün izin olmuyor. Almanlarda mac sonrasi günde takim rejenerayson antrenmani yapar, bisiklet falan sürüp sonra masaj falan olur. Bir sonraki gün izinleri oluyor.
Problem izine gitmesi değil ilk sezonda gidiyordu. Adam kendi söyledi geçen sezon full sakattım doğru düzgün antreman yapmadan gol kralı oldum diyor. İcardi nin 1 senedir iyi oynadığı 3 maç yoktur. Gol atıyor artırıyor adamın kalitesine diyecek bir şey yok ama fiziksel olarak 1 senedir bitik. Büyük ihtimalle antremanlarda falan kendini kasmıyor. Kafasına takıp kasacağınıda sanmıyorum ilerde daha büyük problem çıkacak.

Osimhen gelince tatilden apar topar dönüp bütün hazırlık kampında oynayan Bats'ı kestin. Ama ortada futbol namına bir şey yok. Okan Buruk seni oynatmak için takımın dengesini alt üst etti. Şimdi de papaz olup hocayı yeme derdine düşmüşsünüz. Biz bu keşmekeşin içine nasıl düştük?

26 topla bulusma 2 ikili mucadele kazanma
sut 1 isabetli pas 16

Saglikli yasam icin guzel bir spor yapmis arkadas

Suyu ısınmaya başladı artık. Çok sabrettik çok tahammül ettik idare ettik ama her şey bir yere kadar. Sevgimizin de bir sınırı var ve kendisine duyduğumuz sevgi, Galatasaray'a duyduğumuz aşktan büyük değildir.

Bunu yakında idrak eder. Umarım idrak ettiğinde her şey için çok geç olmaz.
Iki senede 45 gol attı, iki senedir şampiyonuz. Ortada çok sabirlik bir durum yoktu.

Vallahi hiçbir katkısı olmadı maçta ama sana kızamıyorum ilk golünde icardi diye anıracağım bunu da başka hiçbir topçuya yapmam

Kerem gitti, Zaha gitti, Mertens ve Icardi oynamasın deniliyor; Osimhen’den 50 gol atması bekleniyor herhalde.

Iki senede 45 gol attı, iki senedir şampiyonuz. Ortada çok sabirlik bir durum yoktu.
Yok kafasına göre takılma durumu var. Gidiyor gelmiyor. Yok Wanda imiş yok bilmem neymiş. Biz de idare etmeye çalışıyoruz. Ha bunun da karşılığını aldık ama bu sene gördüğüm Icardi beni gerçekten endişelendiriyor. Arjantin'e gitmek istiyorsa gitsin.

Güzel, güzel. Bunu da erkenden yiyin de bakalım sonra bilmem kaç sene forvet arayalım. Son zamanlardaki performansını ben de çok beğenmiyorum ama Osimhen olmasaydı bu kadar eleştirilmezdi.

İcardi kötü oynasa bile eleştirmez çünkü belli bir kumaşı ve kalitesi var. İki maç kötü oynar, üçüncü maç çıkar tek başına maç alır. İcardi'deki sıkıntı ve eleştirildiği nokta fiziksel durumu. 31 yaşında bir oyuncu değil de sanki 35'lerine gelmiş ve kariyerine son vermeye hazirlanan topçu durumunda takılıyor sahada. İlk geldiği zaman da rakibi ısırmaz ve yirticilik göstermezdi ama ceza sahasında her zaman doğru yerde konumlanir ve tek vuruşu yapar golünü atardı. Bu sezon paok maçı harici bundan da eser yok. Bir de üstüne osimhen'deki iştahı ve hırsı görünce insanlar, ıcardi iyiyce göze batmaya başladı. Bilmiyorum nasıl olacak ama kendisi artık özeleştiri yapıp extra çalışması gerekiyor. Yoksa bu kulübün sahibinin oğlu havasında şu haliyle sahada takılırsa çok üzer.

Yok kafasına göre takılma durumu var. Gidiyor gelmiyor. Yok Wanda imiş yok bilmem neymiş. Biz de idare etmeye çalışıyoruz. Ha bunun da karşılığını aldık ama bu sene gördüğüm Icardi beni gerçekten endişelendiriyor. Arjantin'e gitmek istiyorsa gitsin.
Icardi çok özel bir golcü; giderse gitsin deme lüksümuz yok bence. Hoca, Osimhen ve Icardi’yi birlikte kullanabileceği bir sistem bulmali; bulamazsa ilk giden kendi olacak çünkü.

Doparlan birader bu ne hal.

Doparlanmazsan, ask adami yok askin olayimi yakariz.

Gagasaraydan buyuk degilsin

''Osimhen olsaydı'' açıklamasından utanması gerekiyor. Hatta Okan o lafı direkt laf edemediği için belki msj olur diye söylemiş bile olabilir. Çünkü bomboş bir açıklamaydı bu maç için.
Laf sokup trip atacağına oyundan alsın herifi. Formsuz herif işte ruh gibi dolanıyor. Takımın temposunun içine ediyor. Cift forvet oynamak zorunda bırakıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt