#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam koşamıyor hareketlenemiyor bile yav, top atsalar ne olacak sanki.
Rakip defansı rahatsız etmiyor hiç. Şuan ben savunma oyuncusu olsam karşımda İcardi olsun isterim. Fizik de bitik. Koşmuyor da. Tek vuruş atarsa da napayım der geçerim.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Kasımpaşa maçında sakatlandı ve 2 maçtır sakat sakat oynuyor.
O maçta çıkarken sekiyordu ama kontrol olmak yerine yurtdışına uçtu.

Bu adam yüzünden 10 kişi oynuyoruz her maç ama taraftar ölesiye aşık olmuş ki gözleri kör olmuşçasına halen arkasında

Kendi söyledi zaten ben 6 ay sakat oynadım ona rağmen gol kralı oldum diye, Icardi bundan sonra bu alışsın herkes..

Bayıldığımız Osimhen bir sene Okan Buruk ile çalışsın bakalım nasıl oluyor. Bize gelen her oyuncunun geriye gitmesi sürpriz olamaz.

Forma adaleti varsa

Ikinci yariya cikamaz

Batshuayi daha iyi

Golünü at ve istediğin ülkeye uç.

Paşamızın canı isterse oynayacak bir gün hayırlısı ile.

geçen yıl avrupa maçlarında çuvalladığında dokunulmazlığı kalkmıştı, 10 mil € kontratı olan topçunun güncel performansı rezalet bile deği.. 2. yarı tıklatır bir tane yine at gözlüğünü takarız ama osimhenli oyunla icardili oyun arasında uçurum fark var, sebebi salt yetenek değil, fizik kalite..

An itibariyle kötü durumda. Toparlayacaktır.

Ancak haterları, şu anki durumundan istifade edip geçen seneki İcardi'ye de laf ediyor.

1.5 yıldır böyleymiş.

Fırsatçılık yapıp, an itibariyle içinde olduğu durumu 1.5 yıla tamamlıyorlar.

Geçen sene kendisi olmasaydı, ne cl oynardık ne de şamp olurduk.

Vallahi ne diyeyim. Gitsin bence ya. Bol bol ben demiştim dersiniz. Ne diyelim.

Hagi Wright profili santraforlar ile falan oynayalım artık bundan sonra. Müq santrafor.

Kanattan geliyorsun.. Soldan Barış son topları eziyor.. Sağdan Kaan'ın ortalarını söylemeye bile gerek yok.. Sahanın en iyisi Yunus daha İcardi ile uyum içinde değil.. Göbekten zaten hücum yapamıyorsun.. EE ne yapsın bu adam.?

sezon sonu göndereceğiz

An itibariyle kötü durumda. Toparlayacaktır.

Ancak haterları, şu anki durumundan istifade edip geçen seneki İcardi'ye de laf ediyor.

1.5 yıldır böyleymiş.

Fırsatçılık yapıp, an itibariyle içinde olduğu durumu 1.5 yıla tamamlıyorlar.

Geçen sene kendisi olmasaydı, ne cl oynardık ne de şamp olurduk.

Vallahi ne diyeyim. Gitsin bence ya. Bol bol ben demiştim dersiniz. Ne diyelim.

Hagi Wright profili santraforlar ile falan oynayalım artık bundan sonra. Müq santrafor.
Futbolda geçen seneyi bırak geçen hafta bile yok artık. Formda olmayan adam kenarda beklemeli. Icardi bu haliyle oynayacaksa Ziyech'in suçu ne? Onu da rehabilite edelim? Kenarda hazır adamlar ne yapacak o vakit?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt