- 18 Temmuz 2009
- 81.654
- 238.469
- 5.093
Öncelikle Icardi’nin futbolu bırakmak dışında ayrılacağını düşünmüyorum sene sonunda, o yüzden de zaten fizik kalitesini geliştirmesi gerektiğini söylüyorum ama iddiam geçerli buna son vermezse çok yakın zamanda futbolu bırakmak zorunda kalır.taraftar icardi'nin ilk paragraftaki gibi bahsettiğim olumsuz yanlarına karşı eleştiriyi, yine aynı paragraftaki üslup ile yanına yalan ve gereksiz negativite eklemeden yapsa zaten sonuna kadar ok'um ben de. bu minvalde (fiziksel durum) ben de eleştiriyorum kendisini.
ama adam geliyor kadın futbolu takip başlığında, "icardi'ye ekstra izin vereceğinize şu takıma transfer yapsaydınız" yazıyor :d
bir başkası sevr anlaşmasının gizli maddeleri gibi icardi'nin sözleşmesinin gizli maddelerine ulaşmış. adamın yedek soyunması ve oyundan alınması yasakmış falan :d
hoca diyor ki, "tüm latin futbolculara izin verildi, 17 saat yol yapıyor bu adamlar" ama izin mavrası sadece icardi üzerinden dönüyor.
yaw adam "bitik" haliyle geçen sene gol kralı oldu, ama hep 3/4-0 yapan golleri atmış. bu açıdan attığı goller değersizmiş :d
ben işin bu kısmına katlanamıyorum ve bu kısmını savunuyorum alında. fiziksel durumunu değil.
bu arada okan hocanın idman tercihlerini (nicelik anlamda) doğru bulmuyorum. gereğinden fazla izin verdiğini düşünüyorum. onun da stili bu. oyuncuları rahat bırakarak daha fazla verim alacağını düşünüyor. bu kalite farkı sebebiyle tr liginde işe yarıyor ama avrupa'da fiziken eziliyoruz.
Olayın rasyonel tarafına odaklanmak lazım. Osimhen bize fiziksel kalitenin önemini göstermiş oldu ki bence hep önemliydi zaten de, bu noktada Batshuayi transferi yerine Oskarsson vs gibi adamların olmamış halini koymalıydık rotasyona. Bu şekilde Icardi de bence fiziksel yönün önemi açısından kamçılanabilirdi.
Bütünsel bakarsak da fizik kalitemiz Avrupa futbolunun çok gerisinde, ligdeki durağan ve temposuz oyun da bizi kolaya alıştırıyor.