#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek forvet oynanacaksa JK karşısında Icardi ile başlanmalı. Öne geçersek Osimhen-Icardi değişikliği daha mantıklı olur. Victor geniş alanda daha etkili, öndeyken Icardi’yi almak çok bir artı sağlamaz. Hem rakibin cümbür cemaat gelmesini engelleyebilir. Yenik duruma düşersek veya berabere giderse de Mertens-Osimhen yapılır.. Ha bana sorsan Icardi-Osimhen başlarım. Mertens, Icardi’den de, Osimhen’den de daha fazla top eziyor

Tek forvet oynanacaksa JK karşısında Icardi ile başlanmalı. Öne geçersek Osimhen-Icardi değişikliği daha mantıklı olur. Victor geniş alanda daha etkili, öndeyken Icardi’yi almak çok bir artı sağlamaz. Hem rakibin cümbür cemaat gelmesini engelleyebilir. Yenik duruma düşersek veya berabere giderse de Mertens-Osimhen yapılır.. Ha bana sorsan Icardi-Osimhen başlarım. Mertens, Icardi’den de, Osimhen’den de daha fazla top eziyor
son 2 cümlen hariç hepsine katılıyorum üstat.

𝖘𝖔̈𝖞𝖑𝖊𝖓𝖒𝖊𝖉𝖎 𝖍𝖎𝖈̧ 𝖘𝖆𝖓𝖆 𝖑𝖆𝖞ı𝖐 𝖉𝖚̈𝖘̧𝖑𝖊𝖗 𝖇𝖊𝖓𝖉𝖊𝖓 𝖔̈𝖓𝖈𝖊

Bizdeki en cok kostugu mac olabilir

Macin sonunda pert oldu zaten

Ama cok iyi oynadi helal olsun

Dünkü aldığı rol harikaydı. Artık tek isteğimiz antrenmanlarında sıkı çalışması ve kondisyonu yükseltip koruması.

Öyle bir Icardi yi durdurabilecek savunma hattı yok TR'de.
Alır verir asist yapar gol atar. Kimse farkına varmadan.

Dün kendisi 10 numara pozisyonunda oynadı resmen, ve golünü attı aslanım

Dün hem performansı iyiydi hemde maç içi arkadaşlarını diliyle eliyle çok iy yönlendirdi.

Fizik kondisyonu 1 tık üste taşıyabilirse kusursuz bir 2. forvet olur gibi

Fedakar bir oyuncu

Bize transfer oldugundan bu yana ne görev verildiyse hemen ikna oldu

Bu kadar hizli ikna olmasinin sebebi hem icardi’nin uyumlu olmasi hem de hoca ile olan iliskileri etkili oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt