Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.217
- 66.324
- 4.843
Bu film böyle bitmemeli. Bir nesli gs li yapan kral geri dönmeliBen katilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu film böyle bitmemeli. Bir nesli gs li yapan kral geri dönmeliBen katilmiyorum
kabul et sergenSon vuruş becerisini yitirmedigi sürece 2 gol krallığı daha yaşar
sergen icin bunları yazıyorsunuz anlıyorumSeneye dönecek ve Galatasaray'ın en çok gol atan yabancı oyuncusu olacak kral bundan şüphem yok.
Keşke bu dediğin olsa ama çalışkan karakterde bir topçu değil icardi, güçlü döner mi pek sanmıyorumSeneye dönecek ve Galatasaray'ın en çok gol atan yabancı oyuncusu olacak kral bundan şüphem yok.
Fizik olarak güçlü döner dönmez bilemem ama ben yeteneğine ve futbol aklına güveniyorum saha içinde efektif olmasa da topu oraya getirdiğimiz müddetçe bu adam gol atar ben buna inanıyorum.Keşke bu dediğin olsa. Ama çalışkan karakterde bir topçu değil, güçlü döner mi pek sanmıyorum
Orası öyle de bu adam koşamadıkça bizim taraftar kafamızı ütüler koşmuyor diye. O yüzden bu film hüzünlü bitti gibi malesefFizik olarak güçlü döner dönmez bilemem ama ben yeteneğine ve futbol aklına güveniyorum saha içinde efektif olmasa da topu oraya getirdiğimiz müddetçe bu adam gol atar ben buna inanıyorum.
Bende bunu diyorum anlamıyolarFizik olarak güçlü döner dönmez bilemem ama ben yeteneğine ve futbol aklına güveniyorum saha içinde efektif olmasa da topu oraya getirdiğimiz müddetçe bu adam gol atar ben buna inanıyorum.
2023 icardi fit ve yeterli çeviklik, hızdaydı. Bu sezon önüne atılan topa koşamıyordu. Düzelir, fitleşir diye bekledik ama bu sakatlık çok kötü olduBu adam fiziği ve hızı ile oynamıyor.oyun zekasi ve teknigi ile oynuyor.cezasahasinda öldürücü bir silah.getirirsen topu atar yine,hangi maçları izliyorsunuz 2 senedir
Tabi eleştiriler daha çok olacak belki eskisi gibi efektifte olmayacak ama yine atacak 20-25 değil belki asist sayısı da azalacak bu kötü senaryo. Belki de kendine iyi bakacak daha hazır olacak daha çok GS içine girecek ve kendisinden alıştığımız performansa devam edecek. Her iki durumda da GS'nin en çok gol atan yabancısı olacağını düşünüyorum ama ilk ihtimal sözleşme bitişinde maaşında çok büyük indirim yapmazsa son sezonu olacak diğer ihtimalde ise maaşında makul bir indirimler sözleşme uzatılacak belki de. Bunları yaşamadan bilemeyiz.Orası öyle de bu adam koşamadıkça bizim taraftar kafamızı ütüler koşmuyor diye. O yüzden bu film hüzünlü bitti gibi malesef
İyileşir,ozel hayatını yoluna koyar ve fit olur yine.geçen sezon icardiyi sakat sakat oynatan okan buruk ve teknik heyetti.kaybettigi cevikligi ve hızına onlar sebep2023 icardi fit ve yeterli çeviklik, hızdaydı. Bu sezon önüne atılan topa koşamıyordu. Düzelir, fitleşir diye bekledik ama bu sakatlık çok kötü oldu
Umut etmekten vazgeçmemeliyiz tabi ama ufukta görünen şey karanlık malesef. Daha 31 yaşında en az 2 yıl daha prime icardi görmek isterdik. İdare eden icardi değilTabi eleştiriler daha çok olacak belki eskisi gibi efektifte olmayacak ama yine atacak 20-25 değil belki asist sayısı da azalacak bu kötü senaryo. Belki de kendine iyi bakacak daha hazır olacak daha çok GS içine girecek ve kendisinden alıştığımız performansa devam edecek. Her iki durumda da GS'nin en çok gol atan yabancısı olacağını düşünüyorum ama ilk ihtimal sözleşme bitişinde maaşında çok büyük indirim yapmazsa son sezonu olacak diğer ihtimalde ise maaşında makul bir indirimler sözleşme uzatılacak belki de. Bunları yaşamadan bilemeyiz.