#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyeri boyunca 1.200'den fazla profesyonel sporcuyu ameliyat eden Mariani,

fazla umut baglamayin derim osimhen de yok seneye iki tane forvet almak durumundayiz

Ne diyeceğimi bilmiyorum. Her şey bu kadar yoluna girmişken ve bu kadar mutluyken Mauro İcardi'nin, canımızın, ciğerimizin Çapraz Bağı koptu. Çok üzgünüm. Bize yine 4-2-3-1 yolu gözüktü. Aylarca oynayamayacak olması çok koydu çok.
FB_IMG_1731492996799.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mauro'm İcardi'm, benim güzel kalpli aslanım. Bir kez daha bu ailenin en önemli fertlerinden biri olduğunu öğrenmiş oldun. Seni hep böyle sevip sarmalayacağız söz olsun. Ben hissediyorum sen birkaç ay sonra döneceksin. Çünkü sen bizi, bizim seni sevdiğimiz gibi çok seviyorsun. İyi ki varsın aslanım
FB_IMG_1731492959450.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendisini fenerli bir doktorun ameliyat etmesindensei bin kere italyan doktoru etmesini tercih ederim.

beni de italyan doktorlarına emanet edin hatta.

çok ihtimal vermesem de arjantin basınına göre yıl sonu River'a yolcu.

en realist olan bu, eskiden imkansız olduğunu düşünürdüm, şimdi zor ama mümkün diyor. en büyük sorun elinde tuttuğu aşırı yüksek maaşı, bu river için çok yüksek bir rakam diyor. ortak bağlantısı nedeniyle kapıları açık bıraktığını söylüyor River'a. Bekleyelim neler olacağını göreceğiz şeklinde yorumlamış

Son düzenleme:
Bu kadın kandırıp götürecek diye korkuyorum.

başka bir söylentiye göre, icardi ile Arjantin'e dönmek istemiş ve River'da oyna demiş. icardi de burada mutlu olduğunu ve dönmek istemediğini söylemiş. Wanda da bunu terkedip nispet için başkasına kaçmış.

çok çeşitli söylentiler var.

başka bir söylentiye göre, icardi ile Arjantin'e dönmek istemiş ve River'da oyna demiş. icardi de burada mutlu olduğunu ve dönmek istemediğini söylemiş. Wanda da bunu terkedip nispet için başkasına kaçmış.

çok çeşitli söylentiler var.
Ben de ondan şüpheleniyorum biraz. Büyük ihtimalle çok ısrar etti icardi kabul etmedi ondan sonra bu aldatma işlerine girdi

Arjantin'de Wanda Nara'yla tartışmış.O da şikayetçi olmuş.Kral'ın yarın mahkemesi varmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt