#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagiden sonra ilk defa bir oyuncu sayesinde yuzbinlerce çocuk gs li oldu ,sokaklari 2 yıldır icardi formalı cocuklar doldurdu bu akımı en son Hagi yapmıştı
Yaşı yetmeyenler bilmiyor fakat bu adamın bize saha dışında kattıkları inanılmaz fazla

Arjantin’li bir is arkadaşım var, kendisi her Arjantin’li gibi Icardi‘yi hiç sevmiyor. Benimde telefonda wallpaper Icardi adam onu kızdırmak icin yaptığımı sanıyormuş. Bugün Pause de benden özür diledi. Bein Sport Amerika sanirim veda videosunu yayinlamis YouTube da. Ona denk gelmiş, sonra bir kaç video ekstra bakmış filan İstanbul’da mac izlemek istiyor şimdi.

Ondan nefret eden birini bile Galatasarayli yapabilecek kadar büyük bir adam Icardi iste.

Adam dün akşam resmen cimbom atak geçirdi. Üst üste paylaşımlar falan...

IMG_6291.webp

“Avukatlarımın beni geri tutmasına rağmen, bu kadar çok barbarlıktan sonra kişiliğimi alenen savunmak için bunu aklımda tutmak istedim.

Evime kurulan 2 saat beni taciz ediyor.

Buna hangi kapağı veya başlığı koyacağız?”

IMG_6293.webp

Neler oluyor

Ekli dosyayı görüntüle 268415

“Avukatlarımın beni geri tutmasına rağmen, bu kadar çok barbarlıktan sonra kişiliğimi alenen savunmak için bunu aklımda tutmak istedim.

Evime kurulan 2 saat beni taciz ediyor.

Buna hangi kapağı veya başlığı koyacağız?”

Ekli dosyayı görüntüle 268416

Neler oluyor
İcardi kendi evlerine gidip sevgilisini falan eve almayınca şikayet olayı falan olmuştu. Burada diyor asıl beni rahat bırakmayan rahatsızlık veren o diyor.

İcardi kendi evlerine gidip sevgilisini falan eve almayınca şikayet olayı falan olmuştu. Burada diyor asıl beni rahat bırakmayan rahatsızlık veren o diyor.
Kadın olay çıksın, şiddet ayağına falan mağdur olayım diye yapıyor bu tahrikleri belli ki. Bizim kulüp icardiyi çabuk şekilde oradan uzaklaştırıp istanbula getirmeli artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt