- 27 Ocak 2010
- 138.969
- 105.194
- 5.648
gs efsanesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşme dondurma diye birşey yok çünkü TFF talimatlarına göre yabancı sayısında yine kontenjan kaplıyor. Yabancı kontenjanda yer açmak için sözleşme fesih etmen gerekiyormuş. Geçelim yani bunu.
Ayrıca o profil resmini niye yaptın ki?
Forumdan özür dileyip avatarını kaldırman için seni uyarıyorum. Yoksa ben kaldırıp gerekeni yaparım kim kafa golü atıyor görürüz.Tff talimatları saçmalamış zaten bizim tff den ne beklersin ki
Evet bayadır avatar kullanmıyordum.Maxi lopezi bilirsin iyi bir golcüydü.Çok maçını izledim vakti zamanın da.Güzel kafa golleri atardı.
Geldiği günden beri GS'a faydadan başka bir şey sağlamamış, 2 sene üst üste şampiyonlukta, Avrupa'da, derbilerde hep üzerine düşeni yapmış GS efsanesi olmuş bir topçuya,Forumdan özür dileyip avatarını kaldırman için seni uyarıyorum. Yoksa ben kaldırıp gerekeni yaparım kim kafa golü atıyor görürüz.
Eskiden uyarı bile vermiyorlardı ne güzel. oyuncuya böyle yapanlara saplarlardı. Yine vicdanlı davranmış benim adaş.Geldiği günden beri GS'a faydadan başka bir şey sağlamamış, 2 sene üst üste şampiyonlukta, Avrupa'da, derbilerde hep üzerine düşeni yapmış GS efsanesi olmuş bir topçuya,
Kimseyi ilgilendirmemesi gereken özel hayatı ile ilgili, bel altı bir avatar ve kinayeli cümleler kuran birisine, uyarı vermek bile bir lütuftur.
Bu oyuncuyu sevip sevmemek ya da beğenip beğenmemek falan değil ya. Bir insanı profesyonel olarak yaptığı işte beğenmeyebilirsin, gayet doğal. Ama özel hayatı ne alaka? Bu saf nefret resmen.Eskiden uyarı bile vermiyorlardı ne güzel. oyuncuya böyle yapanlara saplarlardı. Yine vicdanlı davranmış benim adaş.
.Bu oyuncuyu sevip sevmemek ya da beğenip beğenmemek falan değil ya. Bir insanı profesyonel olarak yaptığı işte beğenmeyebilirsin, gayet doğal. Ama özel hayatı ne alaka? Bu saf nefret resmen.
Edkesin Icardi gibi biri sevgilisini çaldı zamanında
Her gece eski manitaya benim durumlarÖzledim
yapamayacağın şeylerin sözünü verme
Edyapamayacağın şeylerin sözünü verme
haysiyetten bahsedip küfür etmek değil mi. Toplamda 75 mesajı olan bir hesap gelip millete küfür ediyor. Kimin sahte hesabıysa artık.
Edhaysiyetten bahsedip küfür etmek değil mi. Toplamda 75 mesajı olan bir hesap gelip millete küfür ediyor. Kimin sahte hesabıysa artık.
çok mu zoruna gitti? Senin de mi çaldılar?