#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw birak herseyi git Ege'de bi balikci teknesi al takil orda. Bi de helal sut emmis bi kiz bul kendine tamamdir. Cocuguna da asla futbol oynamayacaksin diye tembih edersin ama o gizli gizli oynar ve wn sonunda kavga ederek buyuk sehre kacar ve bir gun Galatasaray formasi altinda ilk macina cikarken sen kahvehanede tv'de gorup icinden gururlanirsin. Seni ASY'deki ilk mqcina davet eder ama sen telefonu yuzune kapatirsin cunku o sirret kadin yuzunden Galatasaray'dan ayri kaldigininda camiayi uzmus olldugunu dusunuyor, affedilmeyecegini dusunuyorsundur. Sonra dayanamaz gidersin. Cikis kapilarindan birinden izlerain. Oglun golunu atar ve bir an seninle goz goze gelirsiniz. Vakur bi sekilde staddan cikarken taraftarin biri seni tanir ve digerleri etrafini sarar. Gozlerin dolu bir sekilde ozledigin o sevgiyi hissederken oglun gelir ve beraberce uclu cektirirsiniz. SON.
Agladim

Wanda ile boşanma işi giderek çirkinleşmeye başlamış.

Bu kişi eğer sallamıyorsa baya iyi takip ediyor işi. Boşanma davası İtalya'da olacakmış dediğine göre.

Çirkin bir dava süreci olacak. İcardi umarım istediğini kızlarının velayetini alabilir.

Neyse bol bol zamanı var iyi döneme denk geldi. Sezon sonuna kadar neticelenir

Bu sezon zor döner.. son 3-4 maç olmasada olur. Kampa kadar iyileşsin tamamen. Erken dönerse nüksedebilir

Adamcağız oralarda Türk-Hint-Brezilya dizileri karışımında şeyler yaşıyor yav, çözülsün şu süreç artık.

çok özledim hagi’yi golde geçecekti

Çocuk annesiz büyür mü arkadaşlar? Mecbur anneye verir hakimler. Ama babanın da görme hakkı olur. Bu boşanma sonucunda İcardi bizden ayrılabilir. Arjantin’e göçebilir çocukları için. Duygusal bir adam.

6 yasindan sonra babaya da verilebiliyor. Hatta etrafimdaki bosanmalarin cogunda baba aldi velayeti. Arjantinde yasalar nasildir bilemiyorum tabii

Çocuk annesiz büyür mü arkadaşlar? Mecbur anneye verir hakimler. Ama babanın da görme hakkı olur. Bu boşanma sonucunda İcardi bizden ayrılabilir. Arjantin’e göçebilir çocukları için. Duygusal bir adam.
kız çocukları babaya verilebiliyor çoğunlukla. bir de anası Wanda gibi bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt