#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umrumda olduğundan değil de 7 Kasım'da sakatlandı. 1 ay olacak ameliyat olmadı. Ameliyat olmayınca dönüşü gecikiyor.

A) Hemen ameliyat olayım da erken döneyim kafasında değil.
B) Sakatlığı dümen. Wanda ile boşanma işlerini halletmeye gitti.

Her 2 şıkta da GS umrunda olmuyor. Sizin onu sevdiğiniz kadar o sizi seviyor mu acaba

Umrumda olduğundan değil de 7 Kasım'da sakatlandı. 1 ay olacak ameliyat olmadı. Ameliyat olmayınca dönüşü gecikiyor.

Her 2 şıkta da GS umrunda olmuyor. Sizin onu sevdiğiniz kadar o sizi seviyor mu acaba

Bunların cevabını kim verecek Uğur biz mi?

Kulüp 4 yıldır sakatlık konusunda açıklama yapmıyor zaten.

Sorsunlar. Veya siz sorun sosyal medyadan.

Bu adam ne zaman ameliyat olacak diye? Dümense fesih yoluna gitsinler.

Keşke dümen olsa. Dünyanın en güzel dümeni olur

Bunların cevabını kim verecek Uğur biz mi?

Kulüp 4 yıldır sakatlık konusunda açıklama yapmıyor zaten.

Sorsunlar. Veya siz sorun sosyal medyadan.

Bu adam ne zaman ameliyat olacak diye? Dümense fesih yoluna gitsinler.
Okan Buruk'la Yener İnce'ye sordular nerede tedavi olacak diye. İkisi de kaçamak cevap verdi çünkü Icardi ne zaman ve nerede isterse o zaman olacak. Bağlayıcı bir şey söyleyemiyorlar.

Okan Buruk'la Yener İnce'ye sordular nerede tedavi olacak diye. İkisi de kaçamak cevap verdi çünkü Icardi ne zaman ve nerede isterse o zaman olacak. Bağlayıcı bir şey söyleyemiyorlar.

Tamam o zaman burada suçlu yönetim- teknik heyet olur. Biz değil. Soruları ve suçlamaları bu tarafa yönetmek lazım.
Sen dahil herkes, burada sakatlık problemleri için bekliyoruz boş boş. Bilgimiz 0.

Adam yarin (pazartesi) Arjantin'de ameliyat olacak diye aciklandi hafta icinde.

Tamam o zaman burada suçlu yönetim- teknik heyet olur. Biz değil. Soruları ve suçlamaları bu tarafa yönetmek lazım.
Sen dahil herkes, burada sakatlık problemleri için bekliyoruz boş boş. Bilgimiz 0.

Suçlu yönetim ve teknik heyet değil. Icardi. Herife asla toz konduramıyorsunuz.

Webde 3-6 hafta diyo amelyat için yani geç kaldı denemez
Ztn bu sene dönmesi mümkün değil o yüzden onu düşünmüyodur bile

Geçn sene bile herkes icardi yürüyor gitsin artık diyordu bırakalım bu işleri ..

Devrede lisansını dondurmak lazım o zaman çünkü "UEFA finalinde sahada olur" gibi hayali yorumlar yapılıyor.
Lisansini dondurmak yabanci kontenjanda yer acmiyor artik TFF talimatlarina gore. Ama UEFA listesinden cikarilmali dersen o olabilir zaten bu sezon donecegini sanmiyorum.

Lisansini dondurmak yabanci kontenjanda yer acmiyor artik TFF talimatlarina gore. Ama UEFA listesinden cikarilmali dersen o olabilir zaten bu sezon donecegini sanmiyorum.
talimatı bilmiyorum. en son kontenjanda yer açılıyordu. kuralın değiştiği haberini de görmedim. her ikisinden de çıkarmak gerekiyor yapılabiliyorsa

Millet kıymetini şimdi anlar. 4.5 xg ürettiğin maçta 2 gol atabiliyorsun böyle zar zor işte. Gol olmadıktan sonra diğer herşey anlamsız kalıyor. Bize bitirici golcü lazım
O 4.5 xgyi hazırlayan da osimhen başkası değil bitirici golcü falan değil top getiren kanat lazım. Yunustan alıp barışa verdiği top, kereme verdiği topuk, sallaiye indirdiği top, ilk yarı tek başına topu alıp gidip direğe vurduğu top, dünyanın en bitirici forvetini de koysan bu pozisyonlara giremezsin, bugün osimhen yerine icardi oynasaydı bu pozisyonlar olmayacaktı bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt