#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oh huyu huyuna suyu suyuna yaşı yaşına uygun birini bulmuş 😊

Düğün dansını "aşkın olayım"la yap..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

From 2012 to 2013, Suárez dated actor Nicolás Cabré. They have a daughter, Rufina, born on July 18, 2013.

In 2014-2015, she dated David Bisbal with the relationship ending when he discovered her infidelity with Marlon Teixeira who she went on to date. From 2015 to 2021, she was in a relationship with actor Benjamín Vicuña, with whom she has two children: daughter Magnolia, born on February 7, 2018, and a son, Amancio, born on July 28, 2020.

In 2021, Suárez was accused by Wanda Nara of having an affair with her husband Mauro Icardi.

In 2024, it was reported that she was dating 21-year-old Formula 1 driver Franco Colapinto.

vay be

tamam iyilestin belliki, dönebilirsin. sizi bilmem ama ben zerre bu sakatliga inanmiyorum. piskolojik cöküntü yasadi, ve düzelmekte. 😂

Öz abim hızlı çıktı. China hayırlı olsun.

China demişken Dursunum bağla artık şu sponsorları

Beline kuvvet reis ama bizi de unutma yani.

Arada sırada da çalışıyorsundur umarım, hiç rehabilitasyon çalışmaları görüntüsü falan görmüyoruz.

ulan acayip sevindim ya. icardiyi bu kadin diriltir. rakiplere saplamaya başlayacak hele bi dönsün de

tamam iyilestin belliki, dönebilirsin. sizi bilmem ama ben zerre bu sakatliga inanmiyorum. piskolojik cöküntü yasadi, ve düzelmekte. 😂
Tam olarak neyine inanmiyorsun? Gozle gorulen koskoca ameliyat yarasini da mi inkar ediyorsun mesela?

1736453721924.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt