- 26 Ocak 2021
- 41.015
- 40.267
- 3.078
Yeni yengemizin konusunu foruma kazandırdım ardından kral açıkladı fotograf paylaşarak dünyayı yöneten 5 büyük aile rockerfellerlar , rotweirlar ve Liboşlar yav

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni yengemizin konusunu foruma kazandırdım ardından kral açıkladı fotograf paylaşarak dünyayı yöneten 5 büyük aile rockerfellerlar , rotweirlar ve Liboşlar yav

gönül rahatlığıyla artık VAROŞ diyebiliriz heralde.wanda artık sıradan bir kadın.
çok şüpheliyim bunu yaptığındanIcardi'nin avukatı ile konuşuyorum
aletten mi sakatlandı ki sakatlıgı uzasınHerif pompa yapmaktan sakatlığını uzatacak yav biri şuna bişe desin bu nedir uçkurun batsın be birader
Burda da Wanda Nara telefondan defalarca Mauro İcardi'yi sevgilisinden ayrılması için tehdit ettiğini ve Mauro İcardi de bu tehditlere cevap vermeyip beklemiş.Tehdit sayıları artınca da sevgilisiyle beraber şikayetçi olmuşlar.O yüzden telefonu incelenmesi için yetkili kişilere vermiş..
sabah akşam yaparsa yürümeyecce mecali kalmaz haliyle etkiler haftada 3 ü geçmemesi lazımaletten mi sakatlandı ki sakatlıgı uzasın
herif dizini kullanmıyor heralde
Kolpayi bırakalım ahmetsabah akşam yaparsa yürümeyecce mecali kalmaz haliyle etkiler haftada 3 ü geçmemesi lazım