#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatken gel sportif direktörlük yap bari olm. 1-2 herif bağla

Ben sensiz bir avare kayboldum yangınlarda
Toz duman düşer hayalin gözlerime
Ben hala eski günlerde sevgiyi ararken
Kor alevler yanıp durur yüreğimde

1000013364.webp

Icardi sezon sonu 2 macta oynayacak diye koca sezonu yemenin anlami yok koskoca kulupsun. 10M aliyor adami Arjantin disinda tedavi olmamaya dahi ikna edemiyoruz. Cok seviyorsa Galatasarayini gelsin Avrupa maclarinda tribunde otursun belki ask dizisi ceker gibi gununu gun ediyor pasam orda.

Dondurun sözleşmesini alin bir forvet.

Adamın yaşadıklarını da hafife almamak lazım. Önce büyük bir sakatlık yaşayıp, sonra neredeyse tapındığı kadından darbe yedi, arada çocukları var, onları almaya çalışıyor, bir sürü rezalet yaşadı vs.

Umarım çocuklarını alıp Istanbul'a döner.

Icardi sezon sonu 2 macta oynayacak diye koca sezonu yemenin anlami yok koskoca kulupsun. 10M aliyor adami Arjantin disinda tedavi olmamaya dahi ikna edemiyoruz. Cok seviyorsa Galatasarayini gelsin Avrupa maclarinda tribunde otursun belki ask dizisi ceker gibi gununu gun ediyor pasam orda.

Dondurun sözleşmesini alin bir forvet.
Sözleşmesini dondurmaya gerek kalmıyor ki. Ziyech, nelson, jelert büyük ihtimalle zaten gönderilecek isimler. Toplamda 2 veya 3 oyuncu alacaklar zaten

Adamın yaşadıklarını da hafife almamak lazım. Önce büyük bir sakatlık yaşayıp, sonra neredeyse tapındığı kadından darbe yedi, arada çocukları var, onları almaya çalışıyor, bir sürü rezalet yaşadı vs.

vah vah kıyamam dostum

Icardi'nin durumu ne su an? Bu adam ameliyat oldu. Neden Turkiye'de degil?

Icardi'nin durumu ne su an? Bu adam ameliyat oldu. Neden Turkiye'de degil?
Arjantin'de fizyoterapi çalışmalarını yapıyor daha ameliyat olmadan Yener İnce fizyoterapiyi ameliyat olduğu yerde yapması daha doğru olacaktır demişti. Şubat ayı içinde kontroller için gelecekmiş İstanbul'a sanırım.

Yav aldatılma vs olayları yeni değilmiş ki herifin tüm olanlardan haberi varmış. Bu son arizona kertenkelesiyle de birlikteliği de çok uzun süredir varmış.

Dersi bayağı uzun zamandır çocukları yazın da dedim bu bişeyler planlıyor wanda ile birlikteyken hiç samimi bakmıyor yüzünde o durgunluk vardı.
Tamamen imaj için takılıyordu.

Şunu yaşayan adama wanda konusu çok koymamıştır. Herif son 2 ayda hatun konusunda eşekten kısrak denilen kusursuz memeli canlıya upgrade etti.

Futbol konusu bence hala daha farkına varmadı uzakta kaldığı için daha anlamlandıramıyor asıl buraya gelip sahaya çıkamadığında koyacak o zaman psikolojik olarak vuracak.

Tibet Töre: "Icardi'nin avukatı ile konuşuyorum, 'Lisans iptaliyle ilgili bir şey yok' dedi. Yönetim de 'Lisansını askıya almayacağız' dedi. Nisan ayı sonrası bir iki maçta şans bulma ihtimali var. Büyük ihtimalle Şubay ayında İstanbul'a gelecek." (TRT Spor)
Sacmalik

Size ne yahu arjantinde olmasından. Naapacak türkiyede olsa. Bırakın takılsın adam

Sözleşmesini dondurmaya gerek kalmıyor ki. Ziyech, nelson, jelert büyük ihtimalle zaten gönderilecek isimler. Toplamda 2 veya 3 oyuncu alacaklar zaten
Yav kime gore neye gore gerek kalmiyor. Osimhene birsey olsa koca sezon sadece Avrupa’da degil ligde de Bats ile gecer mi? Bir adam kiralarsin ligde oynatirsin en kotu.

2 tane as adamin sakatlaninca Malmo macinda Jelert sag acik cikiyor. Kadro rotasyonun cok zayif.

He bu arada dondugunde de Icardi eskisi gibi olamayacak bana göre futboldan zevk alan bir hali kaldigina inanmiyorum. Muslera da iki kere iyi sakatlik geçirdi kicini yirtti doneyim diye. Gecen sene Bayern maclarina sakat sakat cikan adamla bu adam ayni adam degil bence.

Guzel hatirlamak için zamaninda ve guzel vedalasmak lazim.

Yav kime gore neye gore gerek kalmiyor. Osimhene birsey olsa koca sezon sadece Avrupa’da degil ligde de Bats ile gecer mi? Bir adam kiralarsin ligde oynatirsin en kotu.

2 tane as adamin sakatlaninca Malmo macinda Jelert sag acik cikiyor. Kadro rotasyonun cok zayif.

He bu arada dondugunde de Icardi eskisi gibi olamayacak bana göre futboldan zevk alan bir hali kaldigina inanmiyorum. Muslera da iki kere iyi sakatlik geçirdi kicini yirtti doneyim diye. Gecen sene Bayern maclarina sakat sakat cikan adamla bu adam ayni adam degil bence.

Guzel hatirlamak için zamaninda ve guzel vedalasmak lazim.
Hücum oyuncusu alınmalı zaten, onunla alakalı demiyorum. Gitmek isteyen nelson ve hiç bir işe yaramayan ziyech ve jelert giderse 3 kontenjan açılıyor. Zaten 3 ten fazla yabancı alınmaz. İcardi'nin lisansını askıya almaya gerek kalmıyor yani, gerekli olursa askıya alırlar anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt