- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.868
- 5.338
Rapor gonder demişler
buda tutmuş sevgilisi ile fotosunu gondermiş yönetime
buda tutmuş sevgilisi ile fotosunu gondermiş yönetime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clash of clansClash royale miydi la bu ? Ne çok oynardım
Clash of clans
Hersey okey sakatlandi gecmis olsun ama 30 milyon taraftarı olan takım 1 haftadır sıkıntıda iken böyle paylaşımlar yapmak hoş değil. Ekmek yiyorsun bu takimdaBu arada adam sezonu kapattı kardeşim şunu neden anlamak istemiyorsunuz.
Sezonu kapattı.
Ağustos ayında gelmezse o zaman bu konuları konuşursunuz.
bu kadar çok kendi fotoğrafını çeken birisi ... neyse söylemeyeyim..
Spor yapamayan adam herhalde biraz kilo alır bunda anormallik yok.
Batuhan Karadeniz'in gol vuruşları iyi hali olabilirAynı Muslera gibi yolları ayırmamız gerektiğini düşünüyorum.
Magazinsel hayatından çok sıkıldım. Sakatlıktan sonra nasıl döneceği de belli değil.
Kendisi zayıflamış kanks.Bu fotoğrafta öyle gözüküyo diğer fotoğraf ve videolar da fit 1 şekilde duruyo..
2 yıllık şampiyonlukta çok katkılar sağladı bu takıma.Zaten çok koşan 1 oyuncu değil.Yazın kampa katılsın Lig'de yeniden coşar..Aynı Muslera gibi yolları ayırmamız gerektiğini düşünüyorum.
Magazinsel hayatından çok sıkıldım. Sakatlıktan sonra nasıl döneceği de belli değil.
Nerede okuluyor bu haberlerOkuduğum haberler doğrultusunda icardi bizi kafada bitirmiş. Yeni yavuklusu Trye gelmek istemiyormuş. Ya ispanya ya da arjantin demiş. Gamsız herif biz burada verem olduk. Post atıyor. Yener incenin telefonlarını da açmiyormuş. Kontenjan için icardinin durumu netleştirilmeli. Acilen
X te dolaşırken gördüm birkaç gün önce.Nerede okuluyor bu haberler
yani kolpa haber okudun.X te dolaşırken gördüm birkaç gün önce.
Vay beX te dolaşırken gördüm birkaç gün önce.