- 3 Temmuz 2012
- 138.009
- 86.869
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resmi gazetede okuyoruz adminKim diyor bunu yahu? Nerede okuyorsunuz bu saçma şeyleri.
Keşke kolpa olsa aga valla. Bu kadın Arjantinde işi gücü arti olarak kızları da var bi de üstüne sakatlığı geldi. Dönüp tutunamama riski de var. İki sezon bize yaşattığı şeyler çok güzel.Transfer için kontenjan ararken bu muamma ortadan kalksa çok iyi olur. Birçok mevkiye acilen tranfser ihtiyacımız var. Gezici forvet ortasaha sol stoper ve sağ bek.yani kolpa haber okudun.
icardinin yanına kim gitmişte kafasında galatasarayı bitirdiğini öğrenip haber yapmış..
yanında fıstık gibi karı var, dursun özbek gitse herif gene görüşmez
Benim arjantinde kuzenlerim var bana inanabilirsin. Bu söylediklerinin hepsi uydurmaKeşke kolpa olsa aga valla. Bu kadın Arjantinde işi gücü arti olarak kızları da var bi de üstüne sakatlığı geldi. Dönüp tutunamama riski de var. İki sezon bize yaşattığı şeyler çok güzel.Transfer için kontenjan ararken bu muamma ortadan kalksa çok iyi olur. Birçok mevkiye acilen tranfser ihtiyacımız var. Gezici forvet ortasaha sol stoper ve sağ bek.
Şubattaki fb maçına gelir relaksinsan bi maca gelmez mi yav rodride kapatti sezonu adam fransaya gitmis izlemeye
beni çıldırtan kısım...kaleciye pres koşusu attığında bunun olmuş olması.Icardi ve Osimhen'in beraber sahada olduğu plan iyi işleyecekti ki sakatlandı
Hem rakip defans afallayıp kalıyordu hem de Icardi geriye destek oluyordu