- 18 Temmuz 2009
- 81.731
- 238.669
- 5.093
Birini kaldırmak dizlere en çok yük bindiren hareket değil mi, güçlendirme vs gerekirkensakatlık olarak bir şey farketmez kesinlikle bu arada.normal hayattaki her aktiviteyi yaparsın - fiziksel kondisyon gerektiren işlerde zayıf kalırsın ama spor açısından. Ama geziyor yani herif , her gün net fizik tedavi falan olması lazım.
yaptığı profesyonel değil hiç - avrupadasın, hollandaya 3 4 saatliğine atle git maça bak , soyunma odasına gir , takıma moral ver. eline yapışmaz yani.
kaptanlık yapmış adam, takımın net lideri yapmıyorsa bu diğer herkese yansıyor besbelliki.
tahminim yaza doğru diyecek ki "bana izin verin çocuklarımla , yeni partnerimle huzurluyum. burda kalmak istiyroum" gibi muhabbetler olacağını net bekliyorum. Kendi açısından haksız diyemem ama öyle bir duruma kadarda takımın parçası olduğunu unutmamalı.
güney amerika tayfa koptu kopuyor sayesinde (sara hariç tabii) - icardi muslera torreira kardeşliği gidici benim bakışımda.
Morata transferi zaten bunu destekleyen bir hamle - o nedenle yanlış bulmuyorum.
ET sonrası Icardi ve Torr kesin ayrılır diyordum da o maaşları bulabilecekleri bir yer yok, ayrılacaklarını sanmıyorum.
Takımın Icardi’nin umrunda olmadığı açık zaten.