#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakatlık olarak bir şey farketmez kesinlikle bu arada.normal hayattaki her aktiviteyi yaparsın - fiziksel kondisyon gerektiren işlerde zayıf kalırsın ama spor açısından. Ama geziyor yani herif , her gün net fizik tedavi falan olması lazım.

yaptığı profesyonel değil hiç - avrupadasın, hollandaya 3 4 saatliğine atle git maça bak , soyunma odasına gir , takıma moral ver. eline yapışmaz yani.

kaptanlık yapmış adam, takımın net lideri yapmıyorsa bu diğer herkese yansıyor besbelliki.

tahminim yaza doğru diyecek ki "bana izin verin çocuklarımla , yeni partnerimle huzurluyum. burda kalmak istiyroum" gibi muhabbetler olacağını net bekliyorum. Kendi açısından haksız diyemem ama öyle bir duruma kadarda takımın parçası olduğunu unutmamalı.

güney amerika tayfa koptu kopuyor sayesinde (sara hariç tabii) - icardi muslera torreira kardeşliği gidici benim bakışımda.

Morata transferi zaten bunu destekleyen bir hamle - o nedenle yanlış bulmuyorum.
Birini kaldırmak dizlere en çok yük bindiren hareket değil mi, güçlendirme vs gerekirken

ET sonrası Icardi ve Torr kesin ayrılır diyordum da o maaşları bulabilecekleri bir yer yok, ayrılacaklarını sanmıyorum.

Takımın Icardi’nin umrunda olmadığı açık zaten.

Bi rahat bırakın adamı lan. Gel istanbula moral ver, takimla beraber ol nedir arkadaş. Adam sezonu kapatmış, yeni bi aşka yelken acmış, bi salın adamın peşini
stada gelse o ambians yeter yav. saçma sapan gezintiler yapıyor kaç ay oldu gelsin az da istanbulda gezsin. rakipleri kucağı alsın dedik karı kızları daha çok kucağına aldı. hadi aldın göstrme kardesim zaten ortalık karışık.

stada gelse o ambians yeter yav. saçma sapan gezintiler yapıyor kaç ay oldu gelsin az da istanbulda gezsin. rakipleri kucağı alsın dedik karı kızları daha çok kucağına aldı. hadi aldın göstrme kardesim zaten ortalık karışık.
iştahın kabarıyor demi dy dostum. :d

fener maçına gelir.

Böyle sağ solda gezecekse paşam maaşını da donduralim. Bu ne saçmalık lan. Biz iş yerinde hasta kalsak evden çıkarmıyorlar adam dünyayı geziyor. Sizin gibi yöneticiler olmaz olsun.

TAKIM içinde sıkıntı yaratır bu durum ilerleyen zamanlarda.

Yaptığı karaktersizlik, takımda bir futbolcu olsanız bunları gördükten sonra ne hissedersiniz merak ediyorum. Yalandan maçı izlemeye falan gelir insan, kiralık gelip yırtınan Osimhene sövüp bu adamı övmeyi anlayamıyorum.

Bu adam herzaman böyle sorumsuz ve vurdumduymazdi hatta kariyerinde belkide ilk defa bizim takımda aidiyet gösterdi, yani bunu bilerek aldık bu adamı, kızlarıyla ilgili karar şu an bizden ve futboldan önde bence

Birini kaldırmak dizlere en çok yük bindiren hareket değil mi, güçlendirme vs gerekirken

ET sonrası Icardi ve Torr kesin ayrılır diyordum da o maaşları bulabilecekleri bir yer yok, ayrılacaklarını sanmıyorum.

Takımın Icardi’nin umrunda olmadığı açık zaten.
yok yav o kadar hassas olmuyorsun

ameliyat olmasanda dizin eklemin çalışıyor - ama olmazsan zaman içerisinde ciddi derecede kıkırdak yapını aşındırıyorsun bozuyorsun. benim tanıdığım var bağı kopuk ama ameliyat olmamış... yaşlılığında ayvayı yiyecek şimdi olmasada mesela.

he risk mi ? %100 - 1 yanlış an tekrar ameilaytlık duruma sokar seni. ben normal günlük hayatta biraz yamuk bastığımda hemen çıt pıt bir şeyler hissediyordum.

ben ameliyat oldum - ki ben baerin gibi tur attım dizimin üstünde , sadece bağ değil , kıkırdaklar falan nerdeyse paramparça ediyordum, 1.5 sene sonrasında zaten bide minisküs yırtığı oldu , onunda ameliyatını oldum(ama bu baya kolaydı) - fizik tedavi vs sonrasında 2 sene boyunca bacağım korkak oldu- ne bileyim merdiveni reflex olarak 2şer 2şer çıkmadı(bacak gitmyor genelde geri çekiyor otomatik) . ameliyatta takılan vida vs orda oturana kadar bir hissiyatı oluyor , arada birde uyarıyor seni zorlama bak gibisinden bir şey.

ama yani dediğim aktf spor ile alakalı - misal maç yaparsın bacağını uzatamazsın ara pasa falan . ama evde damacana su kaldırırsın.

tam nasıl tarif ederim bilemedim - bacağın işliyor ama bağlarını vs zorlarsan tokat gibi yapıştırır gene yere seni gibi bir şey.

o yüzden baya sağlam güçlendirme yapması lazım diyorum - ama herif futbolcu , zaten bir altyapısı var orda. dediğim risklerin çoğunu o fiziği sayeinde egale ediyordur zaten ama hiç bir şeyin garantisi yok.

geçenlerde bi herifin fotoları konuşluyordu - amilyattan sonraki bacak kas kütle hali diye - o hesap işte. araba gibi bakarsan , yeteri kadar güçlü değilse çıkamayacğı yokuşlar vardır mantığı gibi bir olay.

Renktaş amatör sporcu bile olsan sıradan insanlarla senin çok farkın oluyor bu durumlarda. Eklem dayanıklılığı, kas gücü, liflerin yoğunluğu, vücudun recovery gücü vs

Yıllardır powerlifting ile amatör olarak uğraşıyorum. Milletin yataktan kalkamayacağı birkaç tane sakatlık yaşadıktan 1 hafta sonra hafif tempo koşuya çıktığımı bilirim.

Hadi artık tüm dertlerimiz bitti İstanbul'a geldiğine göre artık Kiev'i yenebiliriz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt