#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne sokuk bir olay lan. Adamı hakkı olan çocukları karı vermiyor adam gidiyor diye o cezalandırılıyor. Hemde 6 ay.
Böyle hukuk mu olr olm, ne sokuk ülke.
Hapçısı, fahişesi, katili rahatça geziyor. Adamın hakkı varken çocuklarının yanına gitti diye cezalısın deniyor.

Sonra ağlıyorlar ülke boka battı diye.
Olm sizin şu dünyada ayakta kalmanız mucize

Çocukları yakalayıp kaçırması lazım. Sonra da davayı avrupaya taşımalı. Bu kevaşeden de sokuk arjantin hukukundan da kurtulamaz yoksa.

Bu ne sokuk bir olay lan. Adamı hakkı olan çocukları karı vermiyor adam gidiyor diye o cezalandırılıyor. Hemde 6 ay.
Böyle hukuk mu olr olm, ne sokuk ülke.
Hapçısı, fahişesi, katili rahatça geziyor. Adamın hakkı varken çocuklarının yanına gitti diye cezalısın deniyor.

Sonra ağlıyorlar ülke boka battı diye.
Olm sizin şu dünyada ayakta kalmanız mucize
Türkiyeden bahsediyor gibisin sanki lan

Icardi işini bilir. Bence manipülasyon yapıyor bu konuda. İyileşme sürecinden tek haber yok

Bir şeyi bildigi yok tuzağa düşmüş, avukatları da ayrı mal. Böyle durumlarda yanında olmayacaksa ne işleri var bu davayla.

Wanda istediğini almış. Kızlar doldurulmuş tabi kaç aydır. Yuvayı yıkan China diye ağlıyor küçük kız. Ne güzel hepsi anlaşıyor gözüküyorlardı kızlardan uzaklaştırılmadan önce oysa.
Kaybetmesi kesin gibi davayı artık.

Eger cocuklar onunla ayrilacktiysa oradan, asagi inmediklerinde iceri girecegine kendi polis cagirmaliydi. Bu her yerde boyledir.

Kardeşim öncelikle mutluluğunuz daim olsun. Ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde devam edersiniz umarım.

Yalnız orada belirttiğiniz bir hususa yorum yapmadan duramadım :) Aileler de zengin değil onlar da memur derken, doktor maaşını ortalama olarak memurlarla eşdeğer olarak mı tanımlıyorsunuz. Tek doktor maaşı bile bu ülke için ortalama üstü iken, iki doktor maaşı giren bir evde maddi olarak kaygı düzeyi daha da düşüktür haliyle.

Hal böyle olunca, maddi kaygının az olduğu bir ortamda eğer çiftler iyi de anlaşıyorsa mutluluk kaçınılmaz. Ama ülkede geleceği düşünmeden evlenip, sonra gerçeklerle yüzleşince mutsuzluğa ve boşanmaya giden bir çok çift var. Ki zaten bu sayı her sene bir öncekinin rekorunu kırarak artmaya devam ediyor.

Özetle, tabi ki herkes hayat arkadaşı olarak gördüğü kişiyle evlenmeli buna itirazım yok ama diğer unsurlar da sonrasındaki süreçte belirleyici oluyor emin olun. Mesela o 27 ülke gezme, deliler gibi eğlenme vs olayları, asgari ücretli olan 2 birbirini seven çift için ne kadar mümkün olurdu siz karar verin. Tekrar mutluluklar dilerim

Yakın zamana kadar memur doktor maaşları kötüydü ya maalesef, pandemi sonrası biraz arttırıldı, (zaten 30lu yaşlarımızda daha çok gezdik, şimdi senede 1-2) ben döner sermayesiz bir yerdeyim mesela. Telefonum Poco F3. Arabamız 1 tane 2017 Vitara. Hayatımda hiç kredi çekmedim. Paramı harcadığım şeyler farklı. Basit basit basit. Hayatı zorlaştırmaya hiç gerek yok.

Babam tek memur maaşıyla büyüttü. Sinop'ta ve Çankırı-Ilgaz ilçesinde. Ben de çalışmasam etmesem asgari ücretli olabilirdim. Küçük okan'ın doğrultusuna gidip başka bi kadınla olsaydım benim de hayatım bu şekilde eziyetle geçebilirdi.

Aklımı kullandım, ölümün çok yakında olduğunu bilip, sizinle geçirdiği her an için, her lezzetli lokma için mutlu olan (bunları sosyal medyada başkalarına gösterme hevesi olmayan), hasta olduğunuzda size çekinmeden bakabilecek ve öldüğünün ertesi gün, "cenazesini kaldırıp ben de ölsem olur" diyebileceğiniz birini bulmadan

EV-LEN-ME-YİN !?! :)

Yakın zamana kadar memur doktor maaşları kötüydü ya maalesef, pandemi sonrası biraz arttırıldı, (zaten 30lu yaşlarımızda daha çok gezdik, şimdi senede 1-2) ben döner sermayesiz bir yerdeyim mesela. Telefonum Poco F3. Arabamız 1 tane 2017 Vitara. Hayatımda hiç kredi çekmedim. Paramı harcadığım şeyler farklı. Basit basit basit. Hayatı zorlaştırmaya hiç gerek yok.

Babam tek memur maaşıyla büyüttü. Sinop'ta ve Çankırı-Ilgaz ilçesinde. Ben de çalışmasam etmesem asgari ücretli olabilirdim. Küçük okan'ın doğrultusuna gidip başka bi kadınla olsaydım benim de hayatım bu şekilde eziyetle geçebilirdi.

Aklımı kullandım, ölümün çok yakında olduğunu bilip, sizinle geçirdiği her an için, her lezzetli lokma için mutlu olan (bunları sosyal medyada başkalarına gösterme hevesi olmayan), hasta olduğunuzda size çekinmeden bakabilecek ve öldüğünün ertesi gün, "cenazesini kaldırıp ben de ölsem olur" diyebileceğiniz birini bulmadan

EV-LEN-ME-YİN !?! :)
Son yazdığınız satıra sonuna kadar katılıyorum kardeşim. Zaten ben de buna itiraz etmedim ve destekliyorum. Sadece güncel durumda hekimlerle ilgili yorumunuza karşılık açıklama yapmak istemiştim. Tekrardan mutluluklar sizlere

Futbol zekası çok fazla ama normal gündelik hayatta bence zeki bir insan degil icardi..kendinden büyük,sisman kadının elinde oyuncak olmuş. Bu kadar yakışıklı olacaksın,paran kariyerin olacak,sisman bir meczupun oyuncağı olacaksın. İnanılmaz..

Futbol zekası çok fazla ama normal gündelik hayatta bence zeki bir insan degil icardi..kendinden büyük,sisman kadının elinde oyuncak olmuş. Bu kadar yakışıklı olacaksın,paran kariyerin olacak,sisman bir meczupun oyuncağı olacaksın. İnanılmaz..
Vucut sekliyle ne alakasi var yaw?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt