#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan erkenden cikarsaydi sakatlanmazdi. Adam yorgunluktan sahada yigilip kalacakti ama cikarmadi. Okan sorumlu icardinin sakatliginda
aynen dediğin gibi oldu. Osimhen kalıp İcardi çıkacaktı. Osimhen hala diriydi maçta. Okan hoca moca değil bir Allahın kulu güvenmiyor adama. Bu sezonun hiç bir anından keyif almadık saraçoğlu ifb dışında. Totnım'da bile topçu sakatlandı kabusa döndü iş.

aynen dediğin gibi oldu. Osimhen kalıp İcardi çıkacaktı. Osimhen hala diriydi maçta. Okan hoca moca değil bir Allahın kulu güvenmiyor adama. Bu sezonun hiç bir anından keyif almadık saraçoğlu ifb dışında. Totnım'da bile topçu sakatlandı kabusa döndü iş.
O maçta çaprazinin kopacağını kimse tahmin edemezdi...Ama asıl sıkıntı bu sezon icardi ye verilen rol icardi için ağır bir roldü..Yıllarca ceza sahasında bitiriciligiyle ön plana çıkmış adamı forvet osimhen in arkasında bu kadar koşturursan bir yerde patlayacagi belliydi yani ben izlerken her maç adale gidecek diye bakıyordum zaten..Üstüne bu adam 1 senedir sakat sakat oynayıp düzgün antrenmanda yapamıyordu..

Ayrıca takımın herseyiyle en önemli oyuncusu olduğu ortaya çıkmıştır herhalde..Saha içi saha dışı takımın lideriydi bu adam..Ve ligin 2.yarisi özellikle ayakların titremeye başlayacağı bu dönemde en lazım adamdı.. Çok arayacağız maalesef kalan sürede

2000li kadroda hagi ne ise sende bu kadroda şuan en az öylesin nerdesin be kral .

osurukwolde 1 ay sonra forma giyer diyor fbli gasteciler

icardi hakkında ise bilgi yok

Bu kilo ile ancak guresci olabilir.
PSG zamanindaki kiloya donmez ise bizde bir daha katki yapmasi malesef cok az ihtimal.
6 ay olacak sakatlanali, birkac kez yazmistim 4-5 ayda dönenler var, ben bizzat bu sakatliktan birkac ay sonra futbol oynadim.
Ama Icardi ozel hayatindan dolayi bir sene ucretsiz izin almis belli.
Osimhen gelmeseydi halimiz cok vahimdi, resmen Allahin sevdigi kullariyiz..

Bu arkadasin su anda Istanbul'da her gun 2-3 saat antreman yapmamasi bizim daha kulup olarak cok yol almamiz gerektiginin en net kaniti.

Şükür video atmış çalıştığına dair.

ibrahimovic gibi çapraz bağı kopuk oynasa bile şu an şampiyonduk

Yunusu degil bunu sakat sakat oynatacaktik

Bidon gibi olmuş.

Açık konuşmak gerekirse ben bir daha Icardi'ye güvenip sezona girmem.

sakatlandığından beri takım takttik olarak bitik. okan değil sahada taktisyen icardi imiş

1743625547981.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt