#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen gitti icardi geldi tweetlerini görür gibiyim şimdiden atacagı gollerle

Seneye bu adamın ana planda yer aldığı senaryoya göre sezona girersek devre arasında 10 puan fark filan olur muhtemelen. Bu kadar ağır sakatlıklarda iyileşme sürecinin nasıl geçirildiği çok önemli. En ufak bir çalışma yapmadığı çok bariz. Orası benim burası senin gezip eğlenip duruyor aylardır. Sezon başı kampı filan ne ölçüde toparlar büyük muamma. Gerçi, canı futbol oynamak istiyor mu, onu da zannetmiyorum artık.
Ama yine de bir kalemde silip atmak kolay değil. Kafasını futbola verip biraz kendine baksa yine büyük işler yapar.

Bu sene başında bile bitikti topa vuracak hali yoktu sonunda vucududa kaldırmadı sakatlandı seneye durumunu düşünemiyorum bile mauroya güvenerek yola çıkarsak biteriz

Bu sene başında bile bitikti topa vuracak hali yoktu sonunda vucududa kaldırmadı sakatlandı seneye durumunu düşünemiyorum bile mauroya güvenerek yola çıkarsak biteriz

Bir kere de tadında bırakalım

Kendisine yakışan bir veda yapalım

Öbür türlü kötü ayrılıyoruz olmasın öyle

Ve seneye Morata Osimhen ve Kolo Muani 3'lüsü ile yola devam edelim derim

kafa olarak türkiye'yi bitirmiştir ama aldığı maaşı da ne arjantin'de ne abd'de alamaz. belki zoraki bir sezon oynar bizde ama faydalı olur mu olmaz mı bilemem. şayet ülkesine nispeten yakın diye abd'de kulüp bulursa bizden alacağının yarısını verip önünü açmak lazım.

Bir şeyde bu kadar aceleci olmayı, bir anda birini silmeyi çok seviyor bizim taraftar. Adamın şu anda zaten oynama durumu yok bekleyelim kampta durumunu görelim, ona göre yorumu yaparız bu kadar basit. Ailevi nedenlerle kendisi gitmek isterse zaten gidecek.

Şampiyonluğu ilan etsek de kutlamalara gelse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt