Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.444
- 66.538
- 5.003
1. icardi muharebesi başlamıştır. Tarafınızı seçin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya Memo yürü git be insan bunu yazarken utanır biraz nasıl bunu dersin? Herif ameliyat bile oldu şu dediğine bak yaSoğudum kardeş senden , sakatlığına da inanmadığımı söylemiştim linç yemiştim zamanında ama halen aynısını düşünüyorum.
Ameliyat süsü verildiYa Memo yürü git be insan bunu yazarken utanır biraz nasıl bunu dersin? Herif ameliyat bile oldu şu dediğine bak ya
Tamam kafalar güzel maşallahAmeliyat süsü verildi
saglık ocagında ameliyat oldu aynenYa Memo yürü git be insan bunu yazarken utanır biraz nasıl bunu dersin? Herif ameliyat bile oldu şu dediğine bak ya
Yok Hindistan'da guru yaptı ameliyatısaglık ocagında ameliyat oldu aynen
KızarVallah bazen küfür etsem sevap yazılır mi diye düşünmüyor değilim ama Allah kızar bence bana.
Farklı tarzda futbolcular. Osimhen dediğin konularda çok iyi icardi bitiricilik ve bağlantı oyununda çok iyi. 2 sezon icardi ile şampiyon olduk sonuçta. Santraforuna göre oyun tarzını ona adapte edersin zatenOsimhen maç içi etkinliğinden dolayı çıtayı çok yükseltti bir daha o tarz bir adam göremeyeceğimiz için icardi beklentileri karşılayamayacak gibi geliyor bana. En sağlam formunu yakalasa bile eli belinde takılacak ilerde çünkü herifin stili bu saf forvet. Bu arada renkdaşlardan biri bugun forumda kolo muani'yi önermişti kolo press ve maç içi aktifliği konusunda osimhen'e benzer özellikler gösteriyor başka da kimse yok bir de ishak var onu alma şansımız yok zaten.
Farklı tarzda futbolcular. Osimhen dediğin kpnukarda çok iyi icardi bitiricilik ve bağlantı oyununda çok iyi. 2 sezon icardi ile şampiyon olduk sonuçta. Santraforuna göre oyun tarzını ona adapte edersin zaten
Osimhen kesinlikle modern futbola daha uygun ama ben şahsen icardi tarzı saf yetenek santraforlara hayranım. Sanat icra ediyorlar sankiBiliyorum hocam ama ben osimhen tarzı santraforları daha çok seviyorum ayrıca daha avrupai bir tarz bu, gomis de böyle bir adamdı o yüzden mest ediyordu izlerken beni. İcardi ile devam edilecekse takıma bir tane kerem şart olacak gibi.
Usta duran toplardan atılan goller rekora gidiyor. Orta kesmeyi bilmesek nasıl olacak bu?Osimhene birisi hizini etkili kullanmayi ogretse bu ligte 50 gol atar saka degil
Adamin en az 10 golu ofsayta gitti
Bugun sallai bekletmeden atti dedim herhalde toptan hizli kosmamistir baya geriden kosuya basladi adam yine ofsayta dustu
Ozel bir hoca ile sadece ofsayt calissa
Su takima iki tane orta kesmeyi bilen adam alsak 50 tane sallar
Icardi hatunla yatip kalkmaya devam edebilir sorun yok ben sezon baslayinca sahaya bakarim sahada yoksa devre arasi sutlayin der geçerim
Ama icardiye guvenip sezona baslanmaz