#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilir. Milletin topcusu sakatlaninca köyunde kalmiyor iyilesene kadar

Hadi rehabilite dönemi kalsin, e biraz da ailevi durumlarindan öturu ekstra izinli olsun. E mubarek 5-6 ay oldu, bukadar serbestlik fazla
Diğer kulüplerle farkı yaratan o serbestlik oluyor belki. Ne dersin.

Bunu bir önceki yorumda "kupa finalinde Antep'te olmaması garip" diyen biri olarak yazıyorum bir de.

kör omar'a sahip çıkan kulüp icardi'ye hayli hayli sahip çıkmalıdır. özel hayatı yoğun ama özel hayatından dolayı sakatlanmadı. bu tür özel oyuncular prestijdir kulüp adına kulübün serbestlik tanıması gayet doğal. icardi, osimhen zinciri rakip takımlar için de psikolojik yıkım oluyor. umarım sağlıklı şekilde döner futbolu bırakana kadar burada en iyi şekilde oynar.

Kendisi hakkında yapılan yorumları şu şekil takip ediyoruz :

26016.webp

ister inanın, ister inanmayın ama bu adam galatasarayı çok seviyor.

ben icardinin yerinde olsam kardeşim sözleşmemin son yılındayım, bana yeni sözleşme önermeyecek misiniz diye huzursuzluk çıkartırdım. yaşım 32 olmuş bir 3 yıllık sözleşme daha kapmalıyım ki hayatımın geri kalanında huzur içinde yaşayayım. sonuçta para için yaşıyoruz derim..

hatta bir kaç arap külübünden teklifte getiririm beni salın diye surat yaparım. 32 yaş ile 33 yaşında sözleşme kapma arasında dağlar var..

bu adam galatasarayı seviyor ben bu duruşu sergilemezdim.

Çocukların büyük çoğunluğunu Galatasaray sevdalısı yaptı. Sırf bunun için bile Sonuna kadar İcardi kalmalı

Varsın kutlamalara katılmasın ama yaz kampına sağ salim sağlıklı gelsin ve gelecek sene tüm konsantrasyonuyla takımı için sahada olsun yeter.

Bu senenin kaderini icardi olayi belirlryecek bence gecmise takilip
İcardi bu diyip devam eder birde osimen alirsak cift forvetle hem avrupada hem turkiyede delik desik oluruz
Kimse totenham maci demesin o macta icardi standarti disinda mucadele etti
Zaten adaleyi birakti
Oyuncuya bagli kalmamaliyiz
Birinci forvet kim ikinci forvet kim belli olmali icardi 2.forvet olmayi kabul edecekse gelsin
İcardiyle cift forvet oynanmaz
İcardiye guvenip sezonada baslanmaz

Kaya Temel: "Mauro Icardi, Kayserispor maçını tribünden takip edecek. Türkiye'ye gelmek için hazırlıklarına başladı."

Şampiyonluk kutlamalarında platforma çıkışını iple çekiyorum. En azından yeni sezon başlayana kadar orada bir hasret gideririz kendisiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt