Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Sizden kaç tane var abi ya, yetişemiyorum artık.Konunun uzmanı @Barış Savaş

Umarım bandırmacı Oğuzhan'ı menşınlamışımdır.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizden kaç tane var abi ya, yetişemiyorum artık.Konunun uzmanı @Barış Savaş

Oğuzhan net doğru adres. Azgınlığın nirvanasıdır kendisiSizden kaç tane var abi ya, yetişemiyorum artık.
Umarım bandırmacı Oğuzhan'ı menşınlamışımdır.![]()
Ne zaman karı kız konusu görsem adam orda. Valla şapka çıkartıyorum dedeme.Oğuzhan net doğru adres. Azgınlığın nirvanasıdır kendisi
Barış Savaş ise kart zamparadır. Her daim güzel hanımefendi başlıklarında gezer.
Karıdan anlıyor.
ne az kaldı dostumMauro Icardi: "Dün sizi çok özledim. Sizler de tüm bunların bir parçasısınız. Sizi seviyorum, çok az kaldı..."
Saha içinde kavuşmamıza az kaldı diyorne az kaldı dostum
yine nereye gidiyor
sezon bittikten sonra inşallah calısmalara başlar bireysel olarakSaha içinde kavuşmamıza az kaldı diyor
Osimhen için kendisini feda edeceksek razıyım. Tertemiz maaş bütçesi açılır.
Hem aşk dediğin geçici, önemli olan sevda.
Beni Mentionlamamana teesüflerimi iletiyorum rtaşNe zaman karı kız konusu görsem adam orda. Valla şapka çıkartıyorum dedeme.![]()
Mevzu ne, ne demişKral çocuklarıyla alakalı açıklama yapmış. Bu adamın derdi büyük. Bi bakarsınız yazın arjantine döner hiç belli olmaz. Bu şekilde burada faydalı olacağını sanmıyorum
Çocuklarım anneleri yurtdışına çıkarmadığı için kutlamalara gelemedi, 6 aydır arjantindeyim sadece 1 kere gördüm vsMevzu ne, ne demiş
Yanında 5 çocuk var.Onları kızları zannettim.Yeni sevgilisinin çocuklarımı? Uçakta vs hep onlarla birlikte gözüküyor.Mahkeme tam anlamıyla ne karar vermişti ki? Gerçekten zor durum ve aklını futbola vermesi zor gibi.Eğer durum çözülmez ise.Çocuklarım anneleri yurtdışına çıkarmadığı için kutlamalara gelemedi, 6 aydır arjantindeyim sadece 1 kere gördüm vs