#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu psikolojik durumu ve fiziksel durumunun soru işareti olması bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. İcardi nasıl dönecek tam bir muamma
220 nabızla 10 ton baskı altında tek ayağıyla ip üzerinde yürüyecek mental güçte kral. bizim tek yapmamız gereken şey, güvenmek.

Demin baskan arkasinda o kadarda kotu degil ya diyorsun, buraya bakinca yuzolcumu artmis diyorsun. Bizim kirmizi kit mi gozu cok yaniltiyor acaba
Fazla kilolari vucudun her tarafina aliyor ondan direkt belli olmuyor ilk bakista. Bazilarinda mesela sadece gobek bolgesi siser, bunda oyle degil.

R9 da böyleydi mesela
Dombik yapılı forvet
Alırım bi dal 😂
Tabi günümüzde yamuluyorlar

Şu dandik ligde rakip fb iken şampiyon olmak için clde 2-3 maç kazanmak için 80 milyon euroluk forvete ihtiyaç varsa zaten o nasıl iş anlamadım ben.Cl takımlarının yarısından fazlasından super ligdeki biz hariç tüm takımın forvetlerinden düz koşu yapan,kilolu hali bile çok daha iyidir büyük ihtimalle.
Bu işin sonu bastoni ve pedri olsa rigasi yenerdik gibi saçma şeylere gidecek herhalde.Osimhen olmadan bile aşırı pahalı kadro var tarihte olmayan kadro var yani biraz da teknik heyet çalışsın yoksa neden 3.5 milyon euro veriliyor

Osimhen ile oynadığın oyunu en iyi halindeki Icardi ile de oynayamazsın. Onu zorlasak Icardi de gayet sırıtır bu takımda. 22/23 Icardi bambaşka bir keyifti ama saha dışı mevzularını çözerse 23/24 sezonundan daha iyi performans verebilir.

Osimhen ile oynadığın oyunu en iyi halindeki Icardi ile de oynayamazsın. Onu zorlasak Icardi de gayet sırıtır bu takımda. 22/23 Icardi bambaşka bir keyifti ama saha dışı mevzularını çözerse 23/24 sezonundan daha iyi performans verebilir.
Aslında şu icardiyi osimhen arkası oyuncuya evirsek nasıl olur acaba osimhen kalırsa eğer. Herif öyle bir yetenek ki, ligin en iyi 10 numarası gibi paslar atıyor ve bağlantı yapıyor lazım olunca

Aslında şu icardiyi osimhen arkası oyuncuya evirsek nasıl olur acaba osimhen kalırsa eğer. Herif öyle bir yetenek ki, ligin en iyi 10 numarası gibi paslar atıyor ve bağlantı yapıyor lazım olunca
Bir noktada beklentim benim bu ama kanatlarin pas oyunu biraz eksik kaliyor bu is icin.

Ustune icardinin onde pres ve bogma isinde nasil geri donecegi onemli.

O ikilinin calismasi icin rakip sahaya yerlesip kisa mesafede surekli topu ele gecirmemiz lazim 60 70 metrelik uzun topla olan islerde icardi sonuk kalir diye dusunuyorum

Icardi mertens gibi koşacak basacak adam değil eski tip klasik 9 no çok hareket etmez ama doğru yerde durur golü koklar top geldi mi tekte atar bitirir hayatı boyunca böyle oynamış adam bu saatten sonra (hele ki çapraz kopardı) o profile dönmez

Göz yanılması felan değil basbaya şişmanlamış
Derhal bir programa sokmak lazım

Icardi'yi Hagi'leştirip kalan 9 kişinin daha çok koştuğu bir ortamda olabilir gibi geliyor.

1747914705419.webp

1747914714357.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt