#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkıp maçtan çekildiği Süper Kupa maçında yaşananları anlattı.

"O maçla ilgili konuşmak istemiyorum"
Karşılaşma içerisinde Fenerbahçe U19 takımını alkışlamayı düşündüklerini açıklayan Muslera, "Ben Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşmak istemiyorum, çok kötüydü. O maç sadece Mauro oynadı. Herkes neden olduğunu biliyor.

Onun kafada sadece Fenerbahçe var. Adam 1 dakika oynadı ve gol attı. Normal değil. Biz çocukları alkışlayacaktık ama Mauro... Mauro çok istedi. ‘Kaç dakika oynarız bilmiyorum ama garanti gol atacağım’ dedi." ifadelerini kullandı.

Ustalar Instagram'dan bakıyorum adama, yeni yengeyi emcüklüyor. Sürekli gezmelerdeler. Aklı velayet davasında diye futbolu salması gerçek dışı bir bahane olur. Çok kilolu görünüyor, zor görünüyor açıkçası.

muslera 34 ve 35 yaşında iki ağır sakatlık yaşayıp geri döndü. İcardi eğer kendini salmadıysa rahatlıkla dönebilir eskisi gibi değil artık her şey daha bilimsel ilerliyor

kampla beraber eski icardi olur yeter ki kendini salmamış olsun

Hazır dönmezse(kilo fazlası vs.) ayıp etmiş olur. Ritim tutup tutmamasina laf etmeyiz ama kilo fazlasını kabul edemeyiz kusura bakmasın yeterli zamanı vardı.

Fiziki durumu beklentilerden daha iyi diyen muhabirler vardı. Pek inandırıcı gelmiyor bana, adam 7/24 gezmelerde. Ayrıca göz var izan var, vücudunun durumunu görüyoruz sonuçta.

Geçen de demiştim kendisi ilk kampta yer almazsa çok net söverim. Takımda o hazırlık kampa en çok kendisinin ihtiyacı var.

Nasıl gözüktüğünden ziyade (zira kortizon tedavisi vs bunlar aşırı şişkinlik yaratır) güncel form durumu önemli.

İcardi geçen sezon başı aşşırı zayıf bir şekilde dönmüştü ancak hareketli değildi yeterince.

Ya da şöyle diyeyim, İcardi geçen sene ne fiziken ne mental olarak hazır olamıyordu muhtemel ailesel konulardan dolayı, sakatlık da bu noktada patlak verdi.

İcardi eğer bu sene "geri döndüm ulaaan" modunda oynarsa sıkıntı yok. Her hareketinden, her attığı koşudan vs bunu hissettirir. Ancak "at bagayım babağının gıllı göğsüneee" modunda mahallenin abisi gibi takılırsa ve bunu da aşırı formsuz şekilde yaparsa İcardi değil 49 yaşındaki mahallenin Sercan abisinden farksız bir performans gösterir.

Velhasıl ne kadar iyi dönerse dönsün, bu adamın bu sene tekrar kötü bir sakatlık yaşama ihtimalini unutmamak lazım.

Osimhen olsun olmasın, bu takıma mümkünse hızlı, dribling yeteneği olan 2. bir santrafor şart. Osimhen olursa zaten BAL KAYMAK. Ama olmazsa Mikatautze gibi bir isim lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt