Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.057
- 33.507
- 3.073
neyseki son sezonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardiciler gizli gay mı üstadGizli gay lik var bazi arkadaşlarda olabilir sıkıntı yok. Gıcıklığa soktu çıkardı muhabbeti yapıyorlar. Herif kilolu hatta obez gibi bişey şu an. 2 senedir yatıyor. Geçen sene osimhen olmasa nal topluyorduk şu an. Romantikliğin gereği yok bu takımda yeri yok malesef. Realist olmak lazım. Osimhen sağlıklıysa bu takımda 5 dk forma giymemeli bu herif.
bugün bu adamı yemeyeceksek ilerde sıkıntı olacakAtıyor atıyor atıyor ulan kime atıyor, Barcelonaya mı, Liverpoola mı. Rizeye falan filana. Koyun abi o zaman Liverpool maçına 11 oynasın nasılsa atıyor.
Açıkta olabilir bilmiyorum. Bende fanıydım iyiyken gol atarken. Ama adam artık obez kötüyse işi yok takımda duygusallığı hiç sevmem. Osimhen varsa osimhen oynar.icardiciler gizli gay mı üstad
2-2 bitebilirdi valla icardi hamlesiyleAçıkta olabilir bilmiyorum. Bende fanıydım iyiyken gol atarken. Ama adam artık obez kötüyse işi yok takımda duygusallığı hiç sevmem. Osimhen varsa osimhen oynar.