#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde toplam 55 dakika süre aldı 2 gol attı.

Avrupada olsa 10 kilo vermeden bırak sahada süre almayı as takım idmanına bile almazlar. Şu fiziğinin sakatlıkla alakası yok

İnşallah sözleşme yenileme gibi bir saçmalık yapmazlar.

Kardeşim bize bu darlıkta fit adam lazım fazla mı sevişirsin ne yaparsın biraz incel.

Boşa kontenjan harcıyor derdim ama kontenjan zaten boş

Sözleşmesi var o 10 milyon euro her türlü ödenecek ancak bu haliyle devam ederse benzer bedellerden sözleşme yapmak aptallık olur.

şu milli arada türkiye'de kalıp bireysel antrenman yapmıyorsa son senemiz olacak kendisiyle. fit olması için başka boşluk yok.

Bu sefer ülkede kalmış sanırım.
Çünkü yeni evine taşınmış.
Bizim gibi tüm eşyalarını eski evinden yenisine taşısaydı bir kaç kilo verirdi.
Haydi artık kendine gel.

YÖNETİM İSTİFA!

Şu Milli arada biraz çalışıp kilo versen artık diyorum.

Gezdiğini görürsem söverim.

Boşa kontenjan harcıyor derdim ama kontenjan zaten boş

Sözleşmesi var o 10 milyon euro her türlü ödenecek ancak bu haliyle devam ederse benzer bedellerden sözleşme yapmak aptallık olur.
Çocuklara palyaçoluk yapması için 1 milyondan sözleşme yenilenebilir

Sen böyle sert konuşmazdın, seni bile delirttiyse demekki.
Hem adamın kendisi hem de bu haline rağmen hala aşkın olayım romantizmi,Icardi romantizmi deli ediyor.İkiye üçe katlıyor.

Sahada futbolcusun,60-70 dakika 80 dakika koşuyorsun ediyorsun kıçını yırtıyorsun,adamın biri 100 kilo sahaya giriyor boş kaleye gol atıyor kahraman oluyor,maç sonu bütün stad onu sevgi gösterisine boğuyor falan.Dahası,Osimhen arka adaleyi tuttuğunda bunu ısınmaya gönderdiler herkes oley çekti buna.Skandal bir enstantaneydi.

Önceki 3 sezondaki gibi takım içinde sevildiğini düşünmüyorum,yerliler kazan kaldırmaya başladı gördüğün gibi.Empati yapıyorum adamlar haksız değil,ben sahada futbolcu olsam benim de çok zoruma giderdi yalan yok.

Mestan Hüseyin Çilekçi

GALATASARAY BESLENME UZMANI

5b4bf51818d443a2bb18af54a7c21d3e.jpeg

Icardi takipte, şimdi rakipler hapı yuttu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt