#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem adamın kendisi hem de bu haline rağmen hala aşkın olayım romantizmi,Icardi romantizmi deli ediyor.İkiye üçe katlıyor.

Sahada futbolcusun,60-70 dakika 80 dakika koşuyorsun ediyorsun kıçını yırtıyorsun,adamın biri 100 kilo sahaya giriyor boş kaleye gol atıyor kahraman oluyor,maç sonu bütün stad onu sevgi gösterisine boğuyor falan.Dahası,Osimhen arka adaleyi tuttuğunda bunu ısınmaya gönderdiler herkes oley çekti buna.Skandal bir enstantaneydi.

Önceki 3 sezondaki gibi takım içinde sevildiğini düşünmüyorum,yerliler kazan kaldırmaya başladı gördüğün gibi.Empati yapıyorum adamlar haksız değil,ben sahada futbolcu olsam benim de çok zoruma giderdi yalan yok.
Bu şekilde devam ederse zaten kazandığı saygıyı da kaybedecektir.

Eskisi gibi dönemeyebilir ki çok da normal olur ancak yıllardır en büyük eleştirim çok disiplinsiz bir oyuncu olmasından dolayı. Çalışmıyor, kendisine iyi bakmıyor.

Herşeye rağmen sahaya son maç o şekilde çıkmasına hala şaşkınım. Geldiğinden beri vermek yerine kilo alması çok kötü.

Bu şekilde devam ederse zaten kazandığı saygıyı da kaybedecektir.

Eskisi gibi dönemeyebilir ki çok da normal olur ancak yıllardır en büyük eleştirim çok disiplinsiz bir oyuncu olmasından dolayı. Çalışmıyor, kendisine iyi bakmıyor.

Herşeye rağmen sahaya son maç o şekilde çıkmasına hala şaşkınım. Geldiğinden beri vermek yerine kilo alması çok kötü.
Tabi canım eski formuna dönemez rotasyonda kullanırız ona bir lafım yok zaten

Ndombele'den farksız şu anki hali.İsminden dolayı Okan bir şey yapamıyor buna.

Hem adamın kendisi hem de bu haline rağmen hala aşkın olayım romantizmi,Icardi romantizmi deli ediyor.İkiye üçe katlıyor.

Sahada futbolcusun,60-70 dakika 80 dakika koşuyorsun ediyorsun kıçını yırtıyorsun,adamın biri 100 kilo sahaya giriyor boş kaleye gol atıyor kahraman oluyor,maç sonu bütün stad onu sevgi gösterisine boğuyor falan.Dahası,Osimhen arka adaleyi tuttuğunda bunu ısınmaya gönderdiler herkes oley çekti buna.Skandal bir enstantaneydi.

Önceki 3 sezondaki gibi takım içinde sevildiğini düşünmüyorum,yerliler kazan kaldırmaya başladı gördüğün gibi.Empati yapıyorum adamlar haksız değil,ben sahada futbolcu olsam benim de çok zoruma giderdi yalan yok.
En saçması geçen maçta osimhen baldırını tuttu taraftar icardi ısınmaya gitti diye alkış kıyamet koptu. Osimhen yerinde olsan alınmaz mısın bu duruma taraftar benim sakatlanmamı mı istiyor diye düşünürsün.

Mestan Hüseyin Çilekçi

GALATASARAY BESLENME UZMANI

5b4bf51818d443a2bb18af54a7c21d3e.jpeg

Icardi takipte, şimdi rakipler hapı yuttu.
Beslenme uzmanı keşke önce kendine iyi tarife uygulayasaymış. Bu ne hal.

Fener maçında Kerem soldan topu almış ceza sahamıza girmeye çalışıyor. İcardinin sezgileri muazzam olduğunu biliyoruz tehlikeyi önceden sezip, forvet mevkinden koşarak keremin önüne geçiyor.

Kerem sağ sol yapıyor vucut çalımı ile geçmeye çalışırken, 90 kiloluk icardi depar atarak keremi yere çalıveriyor. 🥹 Söylenmedi hiççç sana layıkk sözlerr benden öncee 🥰😘

İmza atıyorum dostum, bu herif gönderilmeli

Bir de kabak gibi fotolarda belliyken ve herif obez oldu derken sosyal medyada savunup "formadan öyledir" falan diyenler vardı, twit atan gazeteciler vardı "ben canlı gördüm zayıf" diyorlardı. Neden bu herifin işine saygı duymayıp camiayı söğüşlediğini kabullenmiyorlar, kendilerinden nefret ettirdiler bu herifi Gsnin önüne koyarak icardisporlular

Sıkı bir icardici olarak maalesef kilosu var kabuk edelim. Bir an evvel dönmesi lazım eski haline sen eskiye biz deliye dönelim reis.

Tanidigim beslenme uzmanlari var, görsen uzman muzman demezsin, cogunun beslenmeden ve özellikle sporcu beslenmesinden zaten haberi yok. Cogu teoriden ögreniyor ama uygulamadan bihaber.

Galatasaray sağlık ekibi, Mauro Icardi’nin birkaç aya tamamen hazır hale geleceğini söylüyor.

Şu anki mevcut kilo fazlasının tedavi sürecindeki kortizonun yan etkisine bağlı olduğu belirtiliyor. (Arda Özkurt)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt