- 18 Temmuz 2009
- 81.735
- 238.689
- 5.093
Bu şekilde devam ederse zaten kazandığı saygıyı da kaybedecektir.Hem adamın kendisi hem de bu haline rağmen hala aşkın olayım romantizmi,Icardi romantizmi deli ediyor.İkiye üçe katlıyor.
Sahada futbolcusun,60-70 dakika 80 dakika koşuyorsun ediyorsun kıçını yırtıyorsun,adamın biri 100 kilo sahaya giriyor boş kaleye gol atıyor kahraman oluyor,maç sonu bütün stad onu sevgi gösterisine boğuyor falan.Dahası,Osimhen arka adaleyi tuttuğunda bunu ısınmaya gönderdiler herkes oley çekti buna.Skandal bir enstantaneydi.
Önceki 3 sezondaki gibi takım içinde sevildiğini düşünmüyorum,yerliler kazan kaldırmaya başladı gördüğün gibi.Empati yapıyorum adamlar haksız değil,ben sahada futbolcu olsam benim de çok zoruma giderdi yalan yok.
Eskisi gibi dönemeyebilir ki çok da normal olur ancak yıllardır en büyük eleştirim çok disiplinsiz bir oyuncu olmasından dolayı. Çalışmıyor, kendisine iyi bakmıyor.
Herşeye rağmen sahaya son maç o şekilde çıkmasına hala şaşkınım. Geldiğinden beri vermek yerine kilo alması çok kötü.