#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet benzer, Nice aldı yarım devre oynattı o dönemde, maaşı da bizde 3.5-4 alırken 900 bin euroydu.

Bu da en fazla öyle olur, sanki biz keyfimizden laf atıyoruz.

2 sene önce sakatlanmadığı dönem de Osterwolde'ye falan tokatlanıyordu, ilk sene Ndashimiye'yi falan tokatlayan adam sonrasında saldı, nasıl olsa atıyorum ligde diye de umrunda olmadı başka şeyler.

10 m euroya influencerlık yapıyor işte.

2 sezon önce Bjk maçında Ghezzal sakatladıktan sonra dağıldı.

Ocakta Sane ve İcardi gonderilmeli..Bu adamlar bize sadece zarar verir bu saatten sonra.. Konya macinda bos kaleye gol atinca gelip konuyu hortlatirsiniz 5 yedigin Sl macinda ayagina top degmiyor ne hikmetse

Sene sonu güzellikle yollar ayrılmalı

Kaptanlık alınmalı kendisinden ayrıca

Zira Kaptanlık yapacak bir konumda değil kendisi

2 sezon önce Bjk maçında Ghezzal sakatladıktan sonra dağıldı.

Ya kardesim boyle sacmalik olabilir mi ? Noldu buna kamyon mu carpti 20 tane kemigi mi kirildi ? Kasmaya mecali yok bahane etti iste sakatliklari..
Ulan ben 38 yasinda adamim haftada 1 duzenli mac yaparim kilom 85ten 88e cikinca strese girip kilo veriyorum adam geldiginden beri 10 kilo almis umrunda degil.. Boylesinin yeri arabistan bu saatten sonra..

İcardi'nin fiziği elin almanı ingilizi görünce ne düşündü acaba bu bile rezillik ekranda görünce utanıyorum.

Ya kardesim boyle sacmalik olabilir mi ? Noldu buna kamyon mu carpti 20 tane kemigi mi kirildi ? Kasmaya mecali yok bahane etti iste sakatliklari..
Ulan ben 38 yasinda adamim haftada 1 duzenli mac yaparim kilom 85ten 88e cikinca strese girip kilo veriyorum adam geldiginden beri 10 kilo almis umrunda degil.. Boylesinin yeri arabistan bu saatten sonra..
Bize gelen herkes kilo alıyor veya hantallaşıyor zaten . Bakınız Ndombele, Sara ve niceleri . Ndombele sürekli kilo almaya devam etti ve kimse ne yapıyorsun demedi. O halde kaç maç oynadı. Ama bizden sonra Fransa ligine gidince 3 ayda tığ gibi yaptılar adamı .
Sırf bu durum bile bizdeki disiplin sorununu ve gevşekliği gün yüzüne çıkartıyor

Saçmalık işte. O dönem sakatken, sahada yürürken bile Okan her maç oynattı, Bakambu'ya şans vermemişti. Üzerine daha büyük bir sakatlık, kilo alması ve çalışmaması nedeniyle buralara geldi.

Dünkü maçta en son suçlayacağım isim. Orta sahayı geçemezken Leminayı çıkarmak, Hazır olmayan İlkay'la oyuna başlamak bunlar hocaya yazar. Top mu geldi adamın ayağına. Ayrıca Normal şartlarda Ekim ortasında dönmesi gereken futbolcuyu hazır olmadan sahaya sürmek hocalık değil o nu risk e atmaktır. Final oynamıyoruz. Acelen ne sakatlığı nüksetse ne olacak?

Dünkü maç istatistikleri şöyle:

topla buluşma: 8
isabetli pas: 3
top kaybı: 3
isabetli şut: 0
isabetsiz şut: 1
ikili mücadele: 0
top sürme: 0

SIFIR İKİLİ MÜCADELE
SIFIR TOP SÜRME

Suçlu İkardi ilk geldiği sezon aşkın olayım diye diye evine pasta börek baklava gönderenlerdir. Adama yedire yedire obez yaptılar.

YIL 2023, ICARDI baklava yemeden önce son fit günleri.

Adsız.webp

Burasi suyun karsisina benzemez. taraftara sirin gozukerek, sosyal medyadan laf sokarak vs barinamaz kimse. Şu an Galatasaray'in 3. forveti ki o da 3 forvet oyuncusu var diye. Baris'i forvet sayarsak.
Galatasaray 3. forvet oyuncusuna, ayakta duracak hali yokken, 10 milyon maas veremez. Sozlesme bittigi gibi tesekkur etmeyen yonetim, Galatasaray'a ihanet eder. Futbolun gercekleri var. İcardi arap liginde oynasin, guzel anilarla hatirlayalim.

Kulübe ve taraftara saygısının olduğunu düşünmüyorum. Aynı sakatlığı yaşayan adamlar futbola döndü, kendisi hala aynı yerde sayıklıyor. Bu sene son sezonu olmalı. Yaptığı iyi şeylerle hatırlayalım.

Bu adam takımın kaptanı. Taraftar aşkın olayım diye bağırıyor, ısınmaya çıkıyor tribünler ayağa kalkıyor ama kendisine gösterilen bu ilginin karşılığını vermiyor. Herkese hak ettiği kadar değer verilmesi gerekiyor.

Abi yemişim TR ligini ya, Avrupa takımı olsan zaten ligi tokatlaya tokatlaya gideceksin, yıllardır anlatamıyorum bunu.

Adam 100 kilo sahaya çıkıyor kimse bir şey demiyor, deyince de çıkıp millete sallıyor sosyal medyadan.

Bu takım senin 100 kilo halini sahada çekmek zorunda mı, 10 milyon euro maaş alıyorsun, kıçı kırık lig kazanılsın diye mi

Bunu gören takım arkadaşı salar zaten, Arabistan imajı veriyor bunun gibi tipler.

Sakatlıktan döndü diyorlar bir de ilk sezon sonrası 10 m euro maaşlı kontratı aldığı günden beri kilolu, bu hep böyleydi. PSG döneminde oynamasa bile fitti ama.

Kulübe, taraftara herkese saygısızlık şu hali ama umrumda değil artık, ne halleri varsa görsünler. Ligde boktan bir gol atar aşkın olayım derler, devam.
Haklısın da,yazdığına göre Icardi'nin bu halde olması konusunda GS'de de sorun var.Demek ki aile ortamı ayağına disiplinsiz bir ortam oluşmuş Florya/Kemerburgaz'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt