#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Final sezon. Bizden sonra hangi takima gider bilmiyorum.ama orda kesin daha fit olacagi kesin.

şahsen ben çok kafaya takmıyorum icardi'nin durumunu, hala da gol attığında beni en çok mutlu eden adam

ama fiziksel durumu hakkında gerekeni yapacak kişi okan hoca, icardi özgüvenli adam bıraksan her maç 90 dk oynamak ister, ama hocanın ilk 2 sezonundaki gibi etkisinde kalmaması lazım oynatmamak için geçerli sebebi çok artık

şu ana kadar verdiği forma şansından memnunum dün ikinci yarıda çıkarmaması dışında bence güzel idare etti, bu dengeyi kurması lazım sezon boyunca

o ilk sezonki haline hiçbir zaman ulaşamayacak, net. yalnız o haliyle 2-3 sene performans verseydi neler olurdu düşünemiyorum bile.
İlk sezonki performansı lig ve Avrupa'da gösterebilse Avrupa'da o sezon çeyrek finale kadar giderdik kura şansıyla beraber. Grup lideri olmamız olası olurdu.

Geçen sene ise Osimhenle ikisi Avrupa ligi finaline götürebilirdi.

Sakatlığından bağımsız ikinci sezonda da kilolu döndü zaten ama yine de sakatlandığı Beşiktaş maçında muhteşem oynamıştı mesela, sonra sakatlık falan günden güne geriye gidiyor.

Topu getireceksin bu adama başka yolu yok ceza sahası içerisinde hala Dünya'nın en elit bitiricilerinden biri

Kulübün iyi marketing stratejisi olsa.: icardi‘nin kilosu diye sayfa acar, gündelik kilosunu aciklar, milyonlarca tiklama alir reklamdan para kazanir

Buna da belki kilo vermek icin motivasyon olur

1758710274350.webp

Ligde de bu sene gol krallığında zirvede bulunan Mauro Icardi, 8 gol daha atması halinde, Galatasaray tarihinin en golcü yabancı futbolcusu olacak.

Tarihe geçer mi bu sene? bakalım.

İlk sezonki performansı lig ve Avrupa'da gösterebilse Avrupa'da o sezon çeyrek finale kadar giderdik kura şansıyla beraber. Grup lideri olmamız olası olurdu.

Geçen sene ise Osimhenle ikisi Avrupa ligi finaline götürebilirdi.

Sakatlığından bağımsız ikinci sezonda da kilolu döndü zaten ama yine de sakatlandığı Beşiktaş maçında muhteşem oynamıştı mesela, sonra sakatlık falan günden güne geriye gidiyor.
ağzımıza bir kaşık bal çalıp kendine aşık etti resmen. yapacak bir şey yok eğer bu sezon bir mucize olmazsa maksimum şimdiki oyunundan bir iki vites yukarısını izler ve en geç 2027 de vedalaşırız gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt