#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya kilo vermiş kral ama 60'da falan pili bitti. Liverpool maçında olmayacak belli ki o yüzden çıkarmadı Okan buruk:d Bence dünyanın en iyi bitiricilerinden biri gerçekten abarttığımı düşünmüyorum, ceza alanındaki boş noktayı bir şekilde bulup çok zor pozisyon kaçırıyor bu konuda inanılmaz becerikli.
ilk 2 sezonunda adam iğne deliğinden geçirtip golleri sıraladı

boşuna taraftar sevmiyor bunu

Bu arada bu yarı yılda gitmesi imkansız.
2 hafta önce filanCüneytKalamis'in twitter odasında " kulübün marka yüzü " diye yönetimden söylemişler.

maaşı 5 milyonu geçmeyecek şekilde 3 sene daha takımda kalmasını isterim.

Eyüp maçı dışındaki golleri tırttı ama bu en iyi golü bu sezon.

Alanya maçını izlemedim ama Osimhen varken takım daha çok üretiyor, bu kısırlaşmanın da kendisiyle ilgisi olabilir.

Oyunu yıktığımız ve yıkacağımız maçlarda süre alması kafi, fiziksel sorunların çözülmesine artık ihtimal vermiyorum.

Icardinin yaptiklarini cok kolay saniyor millet cunku cok kokaymis gibi gosteriyor bu ulkeye ne golculer geldi hic bisey yapadab gitti.Her unlu futbolcu basarili oluyormus gibi bi algi var

Görüşüm hiçbir zaman değişmeyecek bu adam safkan golcü ama özellikle fizik kondisyonu iyi bir rakiple oynadığımızda bizi 10 kişi oynatır

Fiziksel olarak bütün takımdan iyiydi işin tuhafı

Senelik 3 milyon bile fazla iken ne 5 milyonu.
Avrupa maçında ilk 11'e koyamadığın adama 3 milyon bile fazla.
Tabi 3 milyonu da kabul etmez, orası ayrı bir konu.

Liverpool maçını geçtim de ligde minimum 25 maç daha 11 oynatabilecek mi gol atan forveti hocamız göreceğiz.Bakalım nasıl bir plan yapmış acaba ? Herhalde icardi oynayamaz zaten , dönemez diye düşünmemiştir.Ligde Kalan haftalarda sakat olmadığı sürece Osi-İcardi oynayabilecek düzeni kursun artık görelim hocalığını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt