#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir baskı var ki fanları tarafından, eleştirmeden önce "Icardi canımız, ciğerimiz" demeden eleştirmeye korkuyor insanlar tüm mecralarda. Herifi sosyal medyadan eksiklerine rağmen öve öve gerçeklik algısını yitirdi adam.

Şu halde 1 dakika oynamaması gerekirken bir de tripler içinde. Her şeye paylaşım yapan eleman Liverpool galibiyetine paylaşım yapmıyor. Ulan 20 dk sen girdikten sonra her top geri döndü atak oldu rakibe. Bir de 11'de mi başlayacaktın şu halde. Neyse taraftarın büyük kısmı seviyorken güzellikle vedalaşılmalı sözleşme vs uzatma olmamalı

yav cl'de ilk 11 oynamamayı da kabullen be baba olacak iş var olmayacak iş var

Liverpool maçının Icardi'nin maçı olmayacağı ortada. Özellikle bu haliyle. Bu gerçeği kabullenip bu tip maçlarda rotasyon oyuncusu olduğunu kabul etmeli. Takımdan ve taraftardan bu desteği ve saygıyı görüyor zaten. Karşılığını vermek istiyordur anlayabiliyorum ancak sabırlı olmalı. Daha çok maç var.

Bu yine neyin tribini yaşıyor , hic paylaşım yapmamış mac sonu sevince de katılmamış

1000024681.webp

Kaptanlık senin neyine
Bu ağırlığı kaldıracak isimler kalmalı burda. 2 sene acısıyla tatlısıyla katkı verdin, şimdi de kilo sorunun var yedek olman gerekiyor. 80 milyon euro verdiğimiz adamı formda adamı yedek oturtacak halimiz yok.

Ya kendine gel ya da sezon sonu güle güle.

Dün maça girerken Osimhenle çok soğuklardı. Haftalardır savunsam da bu fizikle son sezonu olsa daha iyi olur toparlayamayacaksa. Aksi halde taraftarla arası açılacak.

Yani millet seni gördüğünde çığlık atıyor herkes sana kulüpte saygı gösteriyor. Kulüple ilgili sorunun olduğunu sanmıyorum ama özel hayatınla ilgili sorunun varsa da kaptan adamın şu görüntüleri vermesi hoş değil. Ne yani bu?

Kaç haftadır burda savunuyoruz golcü falan diyoruz da yani neyin suratı bu böyle bir maçtan sonra. Yedek kaldığı için problem çıkaracak kadar zekasız olduğunu düşünmüyorum şu maç için.

Haci kalbimizdeki yerini kaybetmeni istemeyiz. Galatasaray'dan kimler geldi kimler gecti. Azcik gayret et yahu biraz da takim icin oyna. Dun kosmayan halini gorunce ben bile saldim artik futbol bunu birakmis dedim kendi kendime.

Oyuna girmeyen Sane bile paylasim yaparken kendisinin paylasimi gectim like‘i bile yok

Videolarda da mutsuz gözüküyor

Yedek kalmak istemedigi cok net ama su haliyle yedekten fazlasi asla olamaz

Okan hocanin bu süreci iyi yönetmesi lazim, Icardi‘nin gönlü hos olacak diye takimda yer acmaya calisir ve cift forvet oynatirsa kendi sonunu hazirlar

Fiziksel olarak toparlamasini da beklemiyoruz artik ama takimda huzursuzluk cikarmasin, yedek rolünü kabullensin ve takima saha disinda destek olsun yeter

Dün ki halleri hiç yakışmadı. Sezon sonu güzel bir vedayla yolları ayırmak şart.

Ya yedek olma rolünü kabul edecek ya da sırtımızda taşıyıp ağlayarak veda edeceğiz efsanemiz olarak anacağız, durum bu yani

Bu arkadaşın bizdeki ilk sezondaki hali olsa yani zayıflasa forma girse dahi Osimhen kadar CL'de katkı veremez. Osi tek başına ordu herif.

Icardi severiz, kraldır o ayrı ama triplenmesi ilginç. Türk futbol tarihinin en iyi santraforunun zamanına denk geldin yapacak bir şey yok kardeş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt