#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fayda sunamadığına kim karar veriyor mesela?

Şu an takımda as plan oyuncuları içerisinde en az süre bulduğu halde takımın en çok gol atan oyuncusu. Evet buna faydasız diyen şımarık ve saygısızdır.

1 sezon oynamamış adamdan nasıl bir performans bekleniyor? Sahada at gibi koşması mı? Futbol çünkü sadece fizikle oynanır. 30 yaş üstü her oyuncuyu ayağından vurmalıyız, yaralı at misali. Benim yazdığım ironi ya, konu altında benzer kafada olanlar çok. Futbolcunun türü vardır, fizikle oynayan oyuncular 30’dan sonra düşer, Icardi hiçbir zaman fiziksel oynamadı. Sizin Icardi’den beklentiniz değişti. 30’undan sonra adamın Osimhen olmasını bekliyorsunuz. Tıpkı gelen her bekin Boey olmasını beklediğiniz gibi
Icardi'den kimse Osimhen gibi oynamasını beklemiyor. Şunu biri yazdı, herkes benzer yorumda bulunur oldu. Eleştirenler de onun nasıl bir topçu olduğunu gayet biliyor. İcardi kendisi gibi oynasın zaten başımızın üstünde tutarız yine.

Neyse yaptığın yorumda faydalı olduğunu düşündüğün için sözleşme uzatılmalı diye değil de sırf 2 yılı için sözleşme yenilenmeli yazmıştın. Konu buydu aslında.

Vefa duygusundan sözleşme uzatılmasını veya yolların ayrılmamasını doğru bulmuyorum, kim olursa olsun. Yaşattıkları unutulmaz fakat iş oralara giderse iki taraf için de hayırlı bir son olmayacak. Olanı görmedim.

Bu arada Zaha git denildiğinde direkt gitti, sözleşmenin üzerine yatmaya çalışmadı. O konuda hakkına girmeyelim.

Osimhen olmasını bekliyorsunuz kolpalarına son verelim. Yüksek nabızla oynayan adam ceza sahasında sakin kalamaz zaten, Icardi’nin olayı o.

İkili mücadele kazanamıyor ve iki metre ötesindeki topa bile koşamıyor olması problem, bunun için de Osimhen olmasına gerek yok.

Osimhen’in olmadığı dönemde sürekli top onda olacak; o döneme iyi girerse sözleşme uzatılır ama o dönemi kötü geçirirse ne olacağı belli olmaz.

Herkes ilk seneki Icardi’yi ister, oymuş gibi yorumlardan da, yok Osimhen gibi olmasını bekliyorsunuz gibi yorumlardan da kaçınalım, ikisinin de reel bir karşılığı yok.

Sezon sonunu beklersin durumuna bakarsin iyise cok daha düsük bir maas teklif edersin, kalmak isterse ne ala kalmak istemiyorsa yollar ayrilir.

Galatasaray, Mauro Icardi'nin burada devam etmesini istiyor ve kendisi ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istiyor.

Yönetim, Mauro Icardi ile görüşmelere başlıyor.

(Süleyman Rodop)

Bazi seyleri tadinda birakmasini bilmek lazim

Icardi‘yle uzatilirsa is cok kötü noktaya gider ve tatsiz bir ayrilik olur

Icardi artik eski haline dönemez o yüzden sezon sonu tatli bir sekilde iyi anilarla vedalasilmali

Bu sene takima saha disinda destek olsun ve sorun cikarmadan Osi‘yi yedeklesin kafi

Değil şampiyonlar ligi bu form ve fizikle şampuanlar liginde bile oynayamaz. Yazık.

Konferans liginde bile millet canını dişine takıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt