#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75'de girip de 78'de yürümeye başladı. Yüz ifadesi, fiziği vs. miadı dolmuş, kimse Galatasaray'dan büyük değildir, varlığı Avrupa'da başarısızlığa mal olur.

Bence artık koşamaması kondisyonundan değil. Milli aradan önce daha iyiydi. Bu adam Osimhenin varlığı ve çaptan düşmesi sebebiyle motive olamıyor gayret etmiyor bilerek oynamıyor artık. Hak vermek lazım o kadar taraftarin sevgilisiydi bir anda uçurumdan düştü

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilodan daha önemli sorunları var. Mental olarak bitmiş. Muhtemelen ilk 11 çıkmadığı için de tavır alıyor hocaya. Ne bir arzu, ne bir istek var. Mücadele etmiyor.

Yazık gerçekten. Bir yandan kızıyor, bir yandan üzülüyorum.

Bence güzel bir ayrılık bize de ona da yakışır.

Fizik zaten yok da istek de kalmamis.

Üzgünüm ama az maas alsa dahi kalmamali. Artik gitme vakti gelmis.

en büyük şanssızlığı osimhen'in yedeği olması. biz hala osimhen'in hem maliyet, hem performans, hem de potansiyel olarak farkını idrak edemedik. icardi büyük 1 kalite ama osimhen şu an dünyanın en iyi 5 santraforundan biri. icardi normal şartta dengi veya üstün takımlara karşı sonradan oyuna alınmamalı ama osimhen'i dinlendirmek, icardi'yi kazanmak için yapıyoruz işte. icardi'nin her şeyine eyvallah demeyelim anladık ama osimhen'le kıyaslayıp kaldıramayacağı yükleri sırtına yüklemenin de manası yok.

Bence artık koşamaması kondisyonundan değil. Milli aradan önce daha iyiydi. Bu adam Osimhenin varlığı ve çaptan düşmesi sebebiyle motive olamıyor gayret etmiyor bilerek oynamıyor artık. Hak vermek lazım o kadar taraftarin sevgilisiydi bir anda uçurumdan düştü

Yav insan gayret eder. Geçen osimhen çıkarken icardi diye bagiriliyordu ozaman osimhende kussun. Adamın koşacak mecali yok dicem. Yürüyecek mecali yok

durumunu düzeltmeden sözleşme uzatılmamalı düzeltirse de max 5 m euroya 1+1

Kilodan daha önemli sorunları var. Mental olarak bitmiş. Muhtemelen ilk 11 çıkmadığı için de tavır alıyor hocaya. Ne bir arzu, ne bir istek var. Mücadele etmiyor.

Yazık gerçekten. Bir yandan kızıyor, bir yandan üzülüyorum.

Sanki gecen ilk 11de ciktigi macta kosuyordu.

Öne geçip geri çekilip İcardiyi alınca adama hiç top gelmiyor, bu sefer daha da düşüyor gibi hissediyorum. İcardinin 11 başlayıp takım önde basarken oynayıp 60 gibi çıkması en ideal senaryo ama Osimhen varken o senaryoda imkansız. İçerideki kapanan takımlara karşı yine en önemli silahımız diye düşünüyorum ama avrupada oynaması artık zor görünüyor. 4-5 bandında bir maaşla ben takımda tutardım. Büyük takım santraforu bulmak gerçekten kolay değil bunun 10 katını harcayıp yerine adam bulamayabilirizde.

Milli arada fitleşti daha iyi olacak gibi haberler vardı ama ilerleme yok. Sözleşmesinin bitiyor olması çok iyi denk geldi. Umarım güzel ayrılırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt