#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunun oynadığı topu ahmed kutucu oynasa 2 maç tahammül edemezsiniz

ederim diyen yalan atıyordur

şampiyonluk giderse muhtemelen 1 numaralı faktör olur

hocanın üzerinde 1 figür ve maalesef hoca bunla uzun vadede başa çıkamaz

Bak kendin efendi efendi git bu takımdan

Yoksa sonu kötü olacak

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezil bile değil, acınası halde. Ben 11'de olmasını geçiyorum, takımda varlığı bile takıma huzursuzluk yarattığı takım arkadaşlarının mimiklerinden belli. Kimse Galatasaray'dan önemli değil, kimsenin gönlünü hoş tutacak bir klüp değildir Galatasaray.

Kendi de hayret etmiştir nasıl çıkmadım diye,
ağır sıçtı fiziksel olarak ileri gideceğine geriye gidiyor,

rezalet bir maç çıkardın, bravo, uç şimdi özel uçağınla.

f/p olarak ligin en kötü oyuncusu olabilir ama bir anlamı yok. Normal şartlarda ocak ayında gönderilmesi gerekirken belki de sözleşme bile uzatılacak.

Kendine gelene kadar ki geleceğini de artık sanmıyorum forma giydiği son maç olmalı. Böyle bir saçmalık olamaz. Şu topu herhangi biri oynasa tekme tokat oyundan alınır. 90 dakika şu oyunu izlemek bizimle dalga geçmek

Bugünün en büyük sorumlusu bu heriftir, takımın ebesine atlıyor her oynadığında götünü kaldırmayarak.

Bir boka da yaradığı yok, oyun zekası var dersin akıl dolu pası bile yok.

Buna bir fit dönüyor diyenler vardı, bu malca sanrılara devam ederseniz bu herif yüzünden daha çok maç kaybedilir.

Özel uçakla direk Kocaeli'den kaçar İtalya'ya. 90 dakika maç oynamadın daha ligde, bi sene yattın, çıkar insan ölümüne mücadele eder. Şakşakçılar nasılsa alkışlıyor diye bütün taraftarı aptal yerine koyuyor. Yallah sene sonu.

Umarim bir daha anca 89. dakikada falan Osimhen alkislansin diye oyuna alinir devre arasina kadar ve ondan sonra sut. Yarinda ucaktan Story atmayi unutma reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt