#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yardımcılarına devre arasında 65te falan beni çıkartırsınız diye talimat vermiştir diye düşünmüştüm ama yanılmışım

Alanya ve kocaeli maçlarında deplasmanda ciddi baskılar yedik. ikisinde de ilk 11'de oynadı. deplasmandaki maçlarda ıcardi ile başlamak intihardır.

Herkesin kötü olduğu dklarla bunun sahada olduğu dklar aynı ama ne hikmetse ahbap

Ben de 11 oynatmam ya da en azından 3lü oynayacaksak oynatırım çift forveti ama koca devre jacobs- barış ve sane - singo kanatları 1 tane akın yapamıyosa bu nasıl icardiyle ilgili oluo anlamıom ayrıca yerine oynayacak olan sara da farklı değildi kendisinden

Ben de 11 oynatmam ya da en azından 3lü oynayacaksak oynatırım çift forveti ama koca devre jacobs- barış ve sane - singo kanatları 1 tane akın yapamıyosa bu nasıl icardiyle ilgili oluo anlamıom ayrıca yerine oynayacak olan sara da farklı değildi kendisinden
2. yarı kanattan akın yaptık da ne oldu. Ortalıkta bu herif war mıydı.

Hoca rotasyon ayagina hadi ilk 11'de basliyor diyelim de nasil 90 dakika oyunda kalabiliyor bu halde? Okan hocanin hatasi bu mac. fb'ye son haftalarda bayagi guven asiladik. Butun krediyi yedik. Simdi lig yeniden basliyor.

Buna kızmaya gerek yok abicim bu adam zaten bu. Bunu tepemize çıkaranlara kızın kızacaksanız. Düne kadar herkes övüyordu şu kadar gol attı diye noldu? Ne bu öfke?
Kızacaksanız başta paça kafalı antrenöre kızacaksınız. Bu herifin bi suçu yok.

Maalesef olmuyor artık
Geceye özel jetten bir hikaye patlatırsan sağlam söverim

İcardinin bittiğini herkes görüyo ama olan ve icardi görmüyor. Yaşandı bitti uzatmaya gerek yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt