- 5 Eylül 2014
- 84.411
- 70.171
- 4.393
ipek eldivenlerle devrim yapamazsın dostumHay icardinize yauv, forumda tefrikaya neden oldu, yeter ulan
Silahlarınızı gaasaray düşmanlarına doğrultun birbirinize değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ipek eldivenlerle devrim yapamazsın dostumHay icardinize yauv, forumda tefrikaya neden oldu, yeter ulan
Silahlarınızı gaasaray düşmanlarına doğrultun birbirinize değil
Icardi Burjuvaliğida becerememiş demekki muzdostum sen burjuva yanlısı bir insansın nedir bu yorumlar böyle
Futbolcular malesef ne kadar şanslı insanlar olduklarının farkında bile değiller. Günde 2 saat antrenman yapınca çok çalıştık zannetmek, milyonlarca euro alınca hakettiklerini zannetmek bize garip geldiği kadar onlara da normal geliyor.Çalişmaktan partileri kaçıriyorum ne lan görende haftada 50 saat calisiyor sanacak. Haftada 4-5 gün den 2 saat antrenman yapıp 10 milyon euro aliyon hıyar o 8-10 saat dişinda da partiliyorsundur zaten. Sanki bana haaland da futbolucugun zorluğundan bahsetmeye başlamış şimdide.
Cidden sporcu olan kişiler o disiplinle, çalısma azmi ile vs o aldıkları parayı hak ediyor olabilirler, öyle düşünebilirler bir şey diyemem. O konuda günde 2 saat antrenman yapmıyorlar sadece çünkü haaland mesela bunun videosunu çekmişti a day pro footballer diye. Ama bu herif için aynı şeyi diyemeyeceğim zira kendisinin sporculukla uzaktan yakından alakasının kalmadığı apaçık belli. Anca mourinho gibi boş içi dolu olmayan beylik laflarin üstadı.Futbolcular malesef ne kadar şanslı insanlar olduklarının farkında bile değiller. Günde 2 saat antrenman yapınca çok çalıştık zannetmek, milyonlarca euro alınca hakettiklerini zannetmek bize garip geldiği kadar onlara da normal geliyor.
Bu futbolcuları bir işyerinde asgari ücretle 1 ay çalıştırmak lazım. Çalışmak neymiş, aldıkları para neymiş bir öğrensinler.
Galatasaray tribünlerinin Kral'a söylediğini söylüyom ben senin Kralla olan düşüncelerin gibi düşüncelerim yok Feyamuz'umaşkın olayım...
Galatasaray tribünlerinin Kral'a söylediğini söylüyom ben senin Kralla olan düşüncelerin gibi düşüncelerim yok Feyamuz'umHeaaaaa
Ararsam öyle 1 yazını da bulabilirimDostum kafa güzelken neler yazıyoruz bunlar önemli değil
Ancak
Ayık kafayla aşkın olayım demiyoruz
Aşkı olmak istiyorsan hallederiz
Kimin icardi aşkı büyük veya küçük kıyası yapmayı bırakalım lütfen :Dostum kafa güzelken neler yazıyoruz bunlar önemli değil
Ancak
Ayık kafayla aşkın olayım demiyoruz
Aşkı olmak istiyorsan hallederiz
Kimin icardi aşkı büyük veya küçük kıyası yapmayı bırakalım lütfen :
Benim icardi aşkım artık küçücükSeninki kaç delikanlı gibi